Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lugeja: Eestis saab vabalt hingata veel tänu EKRE-le ja SAPTK-le

-
31.08.2022
Martin Helme 22. jaanuaril meeleavaldusel “Elekteri hind alla!
© UU

Eestis käib nn riigi kiire lõppmäng. Oleks hea, kui see tabaks nn ametlikku riiki – süvariik/valitsus/meedia – kiiremini ja hävitavamalt.

Martin Ehala ütleb Postimehes: “Ajaloos on hetki, kus tuleb üles näidata sirgeselgsust ning otsustavust, praegune on üks nendest.”

See on süvariigi luulutamine. Et näidata sirgeselgsust ning otsustavust, selleks peab olema ka olemas see ühtne subjekt, kes näitab. Näiteks rahvas, aga siis peab rahval selleks ka õigus ja võimalus olema.

Täna on asi lihtne – kolmainsust süvariik/valitsus/meedia isamaa saatus, tõde ja õigus jt taolised kvaliteedid sisuliselt kuigivõrd ei huvita, ainult silmapetteks mõnel enesereklaami hetkel.

Ametlik riik saadab lasteaedadesse nokulauljad, lastehaiglatesse “soosegasuse” spetsialistid ja “soomuutjate” abistajad, kaitseväe ajateenijatele homoerootika sisendused.

NB!! See homoagenda ilmus kaitseväkke hetkel, mil sõja puhkemine on reaalsus ja see võib relvajõudusid lõhestada samamoodi nagu kunagine käsk mitte ilmuda 9. mail väeossa vormis – eriti puudutab teema ilmselt venekeelseid ajateenijaid, kes muutuvad “pedearmee” osas vaenulikumaks.

Eesti on nii väike konnatiik, et inimese moondamine ebainimeseks käib liberglobalismi ideoloogidel kiiresti.

Miks ma ei vaata enam ühtki Eesti telekanalit ega kuula ühtki hääletoru? Ma ei leia sealt enam inimest. Aga vaatan ameerika filme, sest huvitav küll, neil on see muutmine/moondamine toimunud juba ammu, aga inimene ehtsa inimesena on filmides alles. Suur riik, suur maa – ei saa kõiki korraga ära tappa ega ei saa ka kõike kunagi lõplikult ära tappa.

Et Eestis täna ikka veel hingata saab, on tänu EKREle ja SAPTKle.”

Ülla Vähk