Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poliitikast lahkunud broileroravad naasevad toiduahelasse – Taavi Rõivas pandi haigla nõukogu juhtima

-
01.09.2022
Taavi Rõivas
© Uued Uudised

Võimule pääsenud Reformierakond ehitab aktiivselt üles oma toiduahelat, tuues soojadele kohtadele tagasi oma vahepeal pettunud liikmeid. Kui Kiir viskas pressraua nurka ja hakkas mõisavalitsejaks, siis “peenhäälestaja” Taavi Rõivas läheb isejuhtivate autode juurest haiglat juhtima.

ERR kirjutab: “Reformierakonna endine esimees ja kaks korda peaministri ametis olnud Taavi Rõivas sai Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) nõukogu esimeheks.”

15. oktoobril 2020 . aastal kirjutas ERR: “Endine peaminister, riigikogu liige Taavi Rõivas teatas neljapäeval erakonnakaaslastele saadetud kirjas, et loobub aasta lõpus riigikogu mandaadist ning siirdub ettevõtlusesse. Rõivas nimetas oma uue tegevussuunana Eesti ettevõtete rahvusvahelisele areenile aitamist ning välisinvesteeringute Eestisse toomist. Järgmise aasta alguses liitub Rõivas isejuhtivaid autosid tootva Auve Tech meeskonnaga, samuti on plaanis koostöö mitme rahvusvahelise konsultatsiooniettevõtte ja investeerimisfondiga.”

“Nüüd juhtus väga huvitav vangerdus: Rõivas valiti regionaalhaigla nõukogu juhiks. Ta ei ole ju isegi mitte poliitikas enam, miks talle selline poliitiline koht anti? Ja miks üldse haigla nõukogus ainult poliitbroilerid istuvad?” küsib EKRE liige Georg Kirsberg.

Regionaalhaigla nõukogu liikmed on lisaks Taavi Rõivasele Heidi Alasepp, Regina Vällik, Mihhail Kõlvart ja Vladimir Šokman. Seega põhjalik “soojade kohtade” jaotus.

Uued Uudised