Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tallinn muutub aina multikultuursemaks, vene keelele ja mustale nahavärvile lisandub muudki

-
02.09.2022
“Uuseestlased” Tallinna tänavatel.
© UU

Sellest, et Eesti pealinn on venekeelseks ja -meelseks muutunud ning Aafrikat täis valgunud, räägitakse juba ammu, kuid nüüd märgivad eestlastest pealinlased sedagi, et ka keeleline Rahvaste Paabel on kohal.

“Olen harjunud sellega, et vene keel on üle ja inglise keelt on ka palju kuulda, rääkimata eri nahavärvist, aga nüüd kuulen tänaval üha enam ka valgete inimeste suust mingeid keeli, mis pole ei vene, inglise ega ukraina keel, ilmselt mingi flaami, rumeenia või ungari keel,” kirjutab üks inimene sotsiaalmeedias. “Selliseid inimesi on üha rohkem ja käitumise järgi pole nad turistid, vaid elavad siin.”

Kui võtta aluseks näiteks sakslasest punaprofessor Hartleb või mitmed Ungari opositsionäärid, kes meedias Orbani rahvusluse vastu sõna võtavad, siis on siinmail Euroopast tulijaid omajagu. Ilmselt kolivad siia juba ka need Lääne-Euroopa inimesed, kes tahaksid elada valgete ühiskonnas, mis sealmail on rassilise rohkuse, islami pealetungi ja “virgunute” valgetevastasuse tõttu juba raske.

Nende saabumine, kes ei räägi olmes mitte saksa või inglise keelt, vaid teisi euroopa keeli, on hoiatav, sest näiteks albaanlased levivad kiiresti üle Euroopa ja nendega tuleb igale poole kaasa eriti ohtlik ja verine albaania maffia.

Rahvusmeelsete eestlaste seas on kahte moodi inimesi – ühed nõuavad eesti keele ja kultuuri raudset kaitsmist, teised, pisut negatiivsemalt meelestatud, aga arvavad, et kui juba migrandid tulevad, siis olgu need pigem valged, näiteks ukrainlased, mitte aga aafriklased või moslemid.

Eesti rahva demograafiline seis on kehv ja tema tuleviku eest ei võitle peale rahvuskonservatiivide keegi, seega on eestluse hoidmine hetkel primaarne, muud variandid ja liitlaste otsimine tulgu siis, kui asi on päris hull.

Uued Uudised