Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas saab järjekordse auhinna. Kas eriüksuslaste eest meeleavaldusel või koroonaapartheidi eest?

-
04.09.2022
Kaja Kallase eeskujuks on ilmselt see mees, kes riputas rinna ordeneid ja medaleid täis.
© Scanpix

Peaminister Kaja Kallas on muutumas mini-Brežneviks, kes saab igalt poolt auhinda selle eest, et lobiseb samapalju kui Leonid Iljitš kunagi.

BNS kirjutab: “Peaminister Kaja Kallas suundub töövisiidile Berliini, kus antakse nii talle, Läti peaministrile Krišjānis Kariņšile kui ka Leedu peaministrile Ingrida Šimonytėle üle rahvusvaheline Friedrich August von Hayeki fondi auhind demokraatlike väärtuste kaitsmise eest.

Hayeki fondi rahvusvahelist auhinda antakse välja iga kahe aasta tagant ning selle laureaadid on isikud, kelle tegevus on olnud silmapaistev liberaalse majandusliku ja sotsiaalse korra loomisel, tugevdamisel või edendamisel Saksamaal, Euroopas või mujal maailmas.”

Kaja Kallase valitsuse “saavutused”, nii meeleavalduste-vastased jõumeetmed, vaenukõneseaduse ettevalmistamine, massimigratsiooni soodustamine, rahva vaesestamine ja muu taoline tõeliste demokraatlike väärtuse sekka ei mahu. Kuna aga jutt on liberaalsest korrast, siis on kõik kombes, Kallas on seda auhinda väärt, uusmarksismist nakatunud uusliberalismi levitab ta hoolega, nii teleskoopnuiade kui kohvikute ahistamisega.

Jääme ootama järjekordset lindikest Kaja Kallase rinnaesisele. Ehk annaks euroala kõrgeima inflatsiooni eest – kah ju “saavutus”.

Uued Uudised