Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kanada massipussitamised tunduvad väga “progressiivse” ühiskonna tulem olevat

-
05.09.2022
Ühe varasema Kanada kuritöö ohvrite mälestamine.
© Scanpix

Nii USA-st kui Kanadast tuleb ridamisi teateid tulistamistest ja pussitamistest, kusjuures rünnatakse süütuid kõrvaleseisjaid. Meedia kajastab neid sündmusi kui mingite hälbinud inimeste kuritegusid (mida nad ka on), kui võimalik, süüdistatakse “paremäärmuslasi”, kuid kunagi ei tunnistata, et ehk on viga migrandi- ja uusväärtusteühiskonnas.

Kanada peaminister Justin Trudeau nimetas pühapäeval Saskatchewani provintsis toimunud pussitamisi kohutavaks ja südantlõhestavaks.

Kanada kahes kõrvalises kogukonnas tapeti pühapäeval erinevates pussitamistes 10 inimest ja veel mitmed said vigastada, teatasid võimuesindajad. Politsei teatel aetakse kolmes provintsis taga kahte kahtlusalust.

Äärmusliberaal Trudeau valab nüüd pisaraid, kuid on ise loonud vastuoludest lõhestunud ühiskonna, kus on kaotatud massiliselt identiteete (sooliselt, seksuaalselt jne) ja juurde toodud migrante – kõik see tähendab esmalt enda kohta mitteteadvaid inimesi ning teisalt tohutut massi, kelle rahvuslikud, usulised, kultuurilised ja muud identiteedid on sageli vastukäivad.

Pole siis ime, kui sedavõrd segipaisatud ühiskonnas paiskub segi ka inimeste mõistus, nad ei saa enam toimuvast aru ja ennast tabanud eluraskustes valavad protestina ühiskonnale teiste verd.

Poolas ja Ungaris selliseid asju ei toimu, küll aga Saksamaal, USA-s ja Kanadas.

Uued Uudised