Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Stalnuhhin 2: reformierakondlane nimetas üle-eelmist valitsust natsivalitsuseks

-
05.09.2022
Natsid ja matsid
© Kuvatõmmis

Reformierakondlane nimetas üle-eelmist valitsust natsivalitsuseks. Kas hakatakse arutama tema sõnakasutust ja hoiakut nagu Mihhail Stalnuhhini puhul ? Vaevalt küll!

Eelmistel kohalikel valimistel Lasnamäel Reformierakonnas kandideerinud Tervisekeskusr Elulootus, süsteemiadministraator Peter-Christian Kivistik kirjutas Postimehes ilmunud Sergei Metlevi arvamusloo kommentaariumis „Imestan et ta ilma oluliste tüsistuste elas üle EKREIKE natsivalitsuse aja…“. Seega nimetas praeguse peaministripartei esindaja üle-eelmist Keskerakonna, EKRE ja Isamaa valitsust ühemõtteliselt natsivalitsuseks.

„Mille poolest sa stalnuhhinist parem oled oma natsitamisega? Legitiimne Eesti Vabariigi valitsus! Kui sulle ei meeldi, siis kukume kohe natsitama? Väga nõrk!“ kommenteeris seda postitust EKRE Tallinna volikogu liige Mart Kallas.

Postimehe venekeelsete väljaannete peatoimetaja Sergei Metlev kirjutas arvamusloo „Eesti vihkaja Stalnuhhin tuleb poliitikuna lõplikult tühistada“, et Stalnuhhini jõhker rünnak Eesti vastu on ühe Nõukogude inimese pika teekonna üks viimaseid jaamu. Selle all oli hulk kommentaare, teistes seas ka nimetatud Kivistiku oma.

Narva tanki teisaldamist kritiseerinud keskerakondlasest riigikogu ja Narva linnavolikogu liige Mihhail Stalnuhhin nimetas Youtube’i kanalis levitatud videos  Eesti praegust valitsust fašistideks ja meie riigi ametlik ideoloogia on tema arvates „natside toetamine“.

Keskerakonna juhatus on kogunemas aruteluks Stalnuhhini parteist väljaheitmiseks.