Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Keskerakonna enesepuhastumine on takerdumas, narvakad panevad “matrossovit”

-
06.09.2022
Kremli-meelne kontingent, kes toetas presidendivalimistel Putinil, saab valitsuse tahtel ka siinseid volikogusid valida.
© Uued Uudised

Teisipäeval otsustab Keskerakond väidetavalt Mihhail Stalnuhhini erakonda jäämise või väljaheitmise üle, kuid Narva seltskond otsustas juba punatanki kaitsja eest dzoti ette viskuda.

Keskerakonna Narva piirkonna juhatus soovib, et Eesti riigijuhte fašistideks nimetanud Mihhail Stalnuhhini jääks erakonna liikmeks, kirjutab Põhjarannik.

Keskerakonna Narva piirkonna juhatuse esimees Tatjana Stolfat teatas, et Mihhail Stalnuhhini arvamus on lähedane narvalastele ja sealhulgas ka tema valijate arvamusele, kes kogusid allkirju tanki ja teiste mälestussammaste säilitamiseks Narvas.

Nagu näha, toetavad narvakad Stalnuhhinit just punatanki ja teiste nõukogude monumentide kaitsmise pärast ja selles kontekstis polegi ju nende kõrvaldajate nimetamine fašistideks kontekstist väljas.

Kui Keskerakond jätab Stalnuhhini partei liikmeks, siis kukub erakonna puhastumine kolinal läbi, ja ega selles midagi imestamapanevat polegi – Jüri Ratas on poliitiliselt suhteliselt selgrootu, eriti kui selle selgroo otsas istub erakonna Lasnamäe osakond. Aga aeg annab arutust ja üsna pea.

Pealegi on Keskerakonnal endiselt Yana Toom ja seega ka vaimne koostööleping Ühtse Venemaaga.

Reformierakond aga hoiab teise ALDE parteiga samuti vaimset sidet, sest üks reformierakondlane nimetas fašistlikuks ka EKRE osalusega Jüri Ratase valitsust. Seega on sõna “fašist” pigem poliitiline bumerang oponentide materdamisel, kuigi Stalnuhhini suust tuli see ehtstalinlikult.

Uued Uudised