Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Suured elektriarved näitavad, et inimestele müüakse elektrile lisaks ka ohtralt õhku

-
06.09.2022
Inimesed maksavad elektri eest hiigelsummasid, kusjuures reaalne tarbimine on vaid osa väljapressitavast summast ning sellegi hind elektriposti kõrgustes.
© UU

Augustikuu energiamüügi numbrid tuleb välja uurida ja avalikustada. Eesti Energia ja Eleringi kasumid võivad olla ikka üüratud, kui selliseid arveid rahvale väljastati. Õhumüügist saadud tulu riigiettevõttele. Käibemaks elektrilt on üüratu, mis läheb veel lisaks riigile. See on kuritegelik tulu, sest ei vasta kuidagi tootmiskuludele.

See on pealegi veel tühi raha, sest raha algne mõte oli vastata teenusele, mida pakuti. Nüüd müüakse aga õhku ja see raha ei sisalda sisuliselt midagi. Seega on see puhas inflatsioonipump ja me teame seda, kui loeme uudiseid inflatsiooni kohta Eestis.

Odav elekter on majanduse mootor. Paljud seda ei mõista ja peavad vaid oma koduelektriarvet selleks,  mille pärast peab muretsema. Kuid see Eesti Euroopa rekord inflatsioonis on otseselt seotud energiahinnaga ja seda me maksame kõik, imikust pensionärini, olgu sul või fikseeritud hinnaga elekter.

Ilma odava elektrita on paljud inimesed kohe jäämas töötuks. Sealt algab ka riigis elu vähikäik, kui maksutulu väheneb. Ja seda kõiki mingi jõgede pööramise stiilis utoopilise rohepöörde pärast.

Taivo Sepp