Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rudolf Jeeser: Kas reformierakonna, Isamaa ja sotside valijatel paha ei hakka?

-
07.09.2022
Rudolf Jeeser

Kas inimestel, kes valisid viimaste riigikogu valimiste ajal Reformierakonda, Isamaad või sotse ei ole veel paha ja ebamugav, küsib EKRE ringkondade koordinaator Rudolf Jeeser.

„Kas teil on täiest ükskõik kui suured on teie elektriarved või palju maksab teie poeskäik? Kas teil ei ole vahet, kas toit sinu lauale tuleb Eestist või kuskilt mujalt Euroopa Liidus toodetud põldudelt? Kas sa soovid, et Eestis elaks veel rohkem vaeseid ja toetustel elavaid inimesi? Kas teid ei huvita üldse Eesti tulevik ja sa oled leppinud sellega, et me olemegi üks vaene ja mõttetu europrovints?“ lisab ta.

Jeeserile tundub, et ei ole ebamugav ja paha. „Tundub, et teil ongi Eestimaast ja eestlastest täiesti ükskõik! Ärge otsige vabandusi ja ärge laske ennast petta mingitel sõjajuttudel,“ märgib ta.

Jeeser lisab: „Kui sul aga on ebamugav ja paha ning sulle läheb korda meie tulevik, siis tee midagi! Võta telefon ja helista oma maakonnast valitud riigikogu saadikule või saada e-kiri. Otsi üles kohalik erakonna rakuke ja küsi neilt, mida nemad on teinud olukorra parandamiseks. Ole aktiivne kodanik ja nõua inimväärset elu.“