Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallase sõnum rahvale: valmistuge põhjaminekuks

-
07.09.2022
Reformierakonna valitsemisest jääb järele laastatud maa.
© UU

“Vaadates peaministri eilset esinemist “Esimeses stuudios” tekkis järjekordselt jõuetuse tunne. Midagi ei saa teha, minust midagi ei sõltu, tilpneme teistega kaasa.

Kas me tõesti väärime sellist valitsust? Kõik teavad, et kriis on juba käes, EKRE on pakkunud välja lahendused, kuidas saab energiahinnad riigi kontrolli alla võtta, aga praegust valitsust see ei huvita. Eesti rahva ja ettevõtete olukord ei lähe Reformierakonnale korda, neil on mingi suurem või tähtsam missioon. Küsimus on, kelle ees? Praegu tegutseb valitsus nagu musta maa taktikaga vaenlase tagalas.

Piltlikult öeldes seisab Kaja Kallas kaptenisillal ning näeb ees jäämäge. Kõik karjuvad – pööra! Aga ei, Kaja ei pööra, ta jätkab kokkupõrkekursil, sest see kurss sai kunagi kusagil kokku lepitud. Täidame oma lepingut truualamlikult ning läheme kõik koos põhja, igatahes.

Tahaks loota, et Eesti rahvas on siiski targem kui peaminister arvab ning talle näidatakse hiljemalt valimistel koht kätte. Aga ka selleks on Reformierakonnal oma “salarelv”, e-hääletus.”

Erki Helemäe