Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kahekeelne Kaja Kallas süüdistab enda poolt opositsiooni aetud Jüri Ratast tantsimise eelistamises riigiasjadele

-
08.09.2022
Kunagine “kuum paar” asendus nüüd uue paariga Ratas-Reinsalu.
© Uued Uudised

Eesti on sammumas talvisesse soojakriisi, aga poliitikud ja avalikkus arutlevad hoopis Jüri Ratase tantsusaates osalemise üle – võimalik, et tõsistelt teemadelt tähelepanu kõrvalejuhtimiseks.

Postimees kirjutab: “Peaminister heitis kolmapäeval inimeste küsimustele vastates Keskerakonna juhile ja riigikogu esimehele Jüri Ratasele ette tantsusaates osalemist, selle asemel et tegeleda pakiliste küsimustega, näiteks energiakriisiga. “Üks tegeleb sellega, kas ta tantsupööre tuleb piisavalt hästi välja ja teine peab tegelema sõjaga, energiakriisiga, inflatsiooniga, inimeste aitamisega,” kirjeldas Kallas.”

Kaja Kallas “unustab”, et tema on võimupoliitik ja peaminister, kes alles mõne kuu eest viskas Keskerakonna koos Jüri Ratasega valitsusest välja – seetõttu ongi nüüd loomulik, et Kallas peab “tegelema sõjaga, energiakriisiga, inflatsiooniga, inimeste aitamisega”, opositsioonipoliitik aga saab Riigikogu suvepausi ajal “tegeleda sellega, kas ta tantsupööre tuleb piisavalt hästi välja.”

See vahejuhtum näitab, et Kaja Kallasel puudub loogiline mõtlemine, küll aga on väljaarenenud häbematus – süüdistada enda poolt kõrvaldatud kunagist koalitsioonikaaslast riigimuredest eemalejäämises.

Ega Kaja Kallas ise ka eriti riigiasjadega tegele: nii käib ta välismaal mingeid autasusid vastu võtmas ning on paljud ülitähtsad asjad (keskmaa õhutõrje rahastamine) lükanud sügisesse.

Alles kuu aja eest teatas TV 3: “Peaminister Kaja Kallas suundus pärast uue valitsuse ametisse astumist puhkusele. Nüüd jagab riigipea sotsiaalmeedias isuäratavat pilti kukeseentest, millest valmis ilmselt suurepärane õhtusöök.” Märtsis kirjutas Õhtuleht: “Peaminister Kaja Kallas: nädalavahetusel võtan aega pere jaoks, et ma läbi ei põleks.”

Nii et Kaja Kallas astus järjekordsesse ämbrisse – peaministrina viilib ta ise tõelisest tööst kõrvale, samas aga süüdistab enda poolt opositsiooni saadetud kunagist võimukaaslast tähtsatest asjadest kõrvalejäämises.

Pealegi on Jüri Ratasel palju tegemist oma Kremli-meelse kambaga, kellest ühe pani ta oma paremale käele, teise viskas erakonnast välja.

Uued Uudised