Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE naisühendus ootab ridadesse veel rohkem naisi

-
10.09.2022
EKRE naisühenduse liidrid

Nädala keskel peeti Tartus SOHO hotelli konverentsisaalis EKRE naisühenduse järjekordne kohtumine rahvaga sarjast “Naised poliitikast”.

Rahvaga kohtumas olid EKRE naisühenduse esimees, Jõelähtme vallavolikogu liige Kai Rimmel, EKRE naisühenduse juhatuse liige, Tartu linnavolikogu liige Merike Lumi ja EKRE volikogu esimees ning Vinni vallavolikogu liige Evelin Poolamets.

Osalejad tegid lühiülevaate oma senisest tegevusest ja kogemustest jõudmisel poliitikasse. Lisaks arutleti tänastel elutähtsatel teemadel, milleks olid pereväärtused, kriisid ühiskonnas, naiste roll poliitikas. Ühiselt leiti, et kui me tahame rahvusriigi säilimist, siis on viimane aeg hakata väärtustama traditsioonilist perekonda, samuti hakata rohkem  toetama noori perekondi ja laste sündi. Elu kriisidega ühiskonnas on muutunud juba enamusele eestimaalastele  väljakannatamatuks ja hirmuga minnakse vastu lähenevale talvele. Arutelu oli aktiivne, sisukas ja kaks tundi möödusid kiiresti.

Järgmine kohtumine selles sarjas leiab asset oktoobris Pärnus.

EKRE naisühendus loodi 2015. aasta aprilllis. Ühenduse eesmärkideks on:
anda naistele võimalus olla poliitiliselt aktiivsed ja naiste ühistegevuse arendamine, aidata oma aktiivse tegevusega kaasa erakonna põhimõtete ja ideede propageerimisele ja sellekaudu ka nii liikmeskonna kui ka toetajate arvu suurendamine.