Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Laisk reformierakondlane aeti Tallina volikogust minema, sest rattasõidu kõrvalt ei jäänud saadikutööks aega

-
13.09.2022
Jalgrataste propageerimisega on nagu iga muu asjaga – sellega ei maksa lolliks minna. Pilt on illustratiivne.
© UU

Möödunud neljapäeval teavitas Jevgeni Ossinovski muudatustest Tallinna linnavolikogu koosseisus, millega peatati Reformierakonna saadiku Pärtel-Peeter Pere volitused linnavolikogu liikmena seoses tema puudumisega 2022. aasta mai, juuni ja augustikuu linnavolikogu istungitelt ning linnavolikogu liikmeks nimetati Mati Raidma. Üks poliitbroiler ei täitnud oma valijate ootusi.

Tallinna volikogu EKRE fraktsiooni esimees Mart Kallas meenutab: “Kohtusin Pärtel-Peetriga mingil mõttetul paneelil, kus ta tuli minu juurde ja küsis: „Miks EKRE kliimapagulastega ei tegele?“ Ütlen ausalt, sellist lolli küsimust ma ei olnud oodanud paneelil, mis pidi lahkama Tallinna arengut aasta tagasi vahetult enne KOV-i valimisi. Vastasin samaväärselt, et „Mind teevad murelikuks Jordani jõel vasakul ja paremal kaldal toimuvad sündmused ja üldse olukord Gaza sektoris“. Väljanägemiselt klanitud ja aruka noororava seest tuli välja täielik tühjus ja absoluutne maailmas toimuva mittemõistmine.”

Reformierakonna suure tulevikulootuse Pärtel–Peeter Pere volitused peatati, kuna valijatele suuri lubadusi välja käinud noorpoliitik ei suutnud kolme kuu jooksul talle antud 999 valija mandaati teostada. Autoviha, rattastrateegiat ja rohepööret aktiivselt oma valimiskampaanias propageerinud noorpoliitiku tippsaavutuseks jäi eelnõu „autovabast pealinnast“, mis Tallinna volikogus ei leidnud Mart Kallase sõnutsi mingitki toetust.

“Olles mingite kummaliste jalgrattakastikate maaletooja, sündis noore orava peas idee, et kõik võiksid Tallinnas sõita kastijalgrattaga, nii suvel kui talvel! Lapsed kasti ja lasteaeda!!! Kas laste käest küsiti? Nagu rohehulludel kombeks, siis tehakse oma lastele juba algfaasis selgeks, et autod on saatanast ja ainult jalgratas päästab maailma,” lisab Mart Kallas. “Kahjuks Põhja–Tallinna Kalamaja valijad ei teadnud, et Pärtel-Peeter ei kavatsegi neid esindada, oravad said hääled, valijad tinistatud oma rohelise ibaga ja nii ta läks! Pea tuhande lihtsameelse ullikese hääled läksid ökoloogiliselt kliimaneutraalse kuivkäimla kogujasse!”

Pärtel-Peeter Pere valimislubadusi näeb SIIT