Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kes tähistab pulma-aastapäeva, kes lihvib tantsusamme… aga kes tegeleb energiakriisiga?

-
14.09.2022
Kaja Kallas

Peaminister Kaja Kallas (Reformierakond) postitas täna Instagrammi pildi oma pulmadest ning lisas sinna juurde: „Meil Arvo Hallikuga on täna pulma-aastapäev. See on üks mu lemmikpilte Annika Metsla poolt tehtud seeriast“.

Investeerimispankur Arvo Hallik ja nüüdne peaminister Kaja Kallas abiellusid 2018. aastal.

Tuletame meelde, et alles hiljuti ironiseeris Kallas riigikogu esimehe Jüri Ratase kallal, kes võttis vastu kutse osaleda tantsusaates.
„Kes tegeleb energiakriisiga, kes lihvib tantsusamme,“ tegi ta talle omase torke.

Noh, ega Kaja Kallase valitsus väga energiakriisiga küll ei tegele, vaid vaatab, mida Brüssel otsustab ja hoiatab lihtsalt raske talve eest ja soovitab külmkapid välja lülitada ning oma toitu talvel lumehanges hoida, nagu Kallas tänasel riigikogu infotunnis vihjas. Vaevalt, et peaminister ja tema vanemad seda teevad.

Küll aga on tähelepanuväärne, et iga Kaja Kallase vastus just iseäranis äsja lõppenud infotunni näitel algab isikliku solvangu või turtsatusega küsija suunas ja seejärel jõutakse heal juhul vastuseni, kuid sedagi mitte alati.

Mis aga Brüsselisse puutub, siis Euroopa Komisjoni presidendi Ursula von der Leyeni aastakõnet oli Eestile pettumus, sest energiateemat puudutas ta vaid põgusalt, mis kõneleb sellest, et elektri börsihinna allatoomise, gaasi hinna lahtisidumiseks elektri hinnast ning Vene gaasile hinnalae lahendused Euroopa Komisjonil puuduvad.

Uued Uudised