Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kert Kingo: endine korruptsioonivastase erikomisjoni esimees Riina Sikkut menetles rikkumisi valikuliselt ja kallutatult

-
14.09.2022
Minister Sikkut näitab seda nii odavale elektrile kui ka oma energiajulgeolekule.
© UU

Riigikogu saadik Kert Kingo, kelle väidetavat kuluhüvitiste valekasutamist hakkas uurima lausa kapo, juhib tähelepanu sellele, et Siret Kotka juhtumi puhul ei pidanud tollane korruptsioonivastase erikomisjoni esimees ja praegune majandusminister, sots Riina Sikkut, seda üldse oluliseks. “See oli lihtsalt jutt ja iga saadiku elumustreid me ei kontrolli” selgitas Sikkut meediale, vastates küsimusele, miks Kotka kuluhüvitised kõrvale jäid. “Me ei näinud põhjust teda üle kuulata ja detektiivi tööd teha.”

“Niiviisi praeguse majandusministri ja endise Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimehe, sotsist Riina Sikkuti töö komisjonis käiski – valikuliselt ja kallutatult!

Minu kui EKRE liikme puhul polnud üldse oluline, kas rikkumist on või mitte või milles väidetav rikkumine üldse seisnes. Piisas tellitud ja valedele ehitatud “jutust”. Tehti suur meediaoperatsioon ning kapo ja prokuratuur viskusid tegutsema sarnaselt “eriti ohtliku retsidivisti” toime pandud kuritegude menetlemisega. Seda kõike koos kõikvõimalike tulede ja viledega.

Ja nüüd siis kooruski välja minister Sikkuti kallutatus ja korruptiivsus. Äkki peaks selles osas tema suhtes menetluse alustama?

Kus te olete kaporatuur? Ahjaa, te olete ju ise ka selle osalised.

Ei leiagi sobivaid sõnu, kuidas seda üüratut korruptsiooni ja ringkäendust nimetada. Banaania? See on liiga lahja sõnastus.”