Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Parempoolsed” ei suuda jalule tõusta – isiklikele ambitsioonidele rajatud poliitprojekt ei saagi edukas olla

-
16.09.2022
Libaparempoolsed üritasid poliitilist keelumärki eirata ja leidsid enda tupikust.
© UU

Isamaa separatistide loodud uus poliitprojekt ei suuda jalgu alla võtta, sest nende jutud enda väidetavast parempoolsusest on pigem hookuspookus, ja liberaalne poliitikamaastik, kuhu see seltskond tegelikult kuulub, on juba täis, eriti kui oma osa loodab saada teine äärmusliberaalne poliitprojekt, Eesti 200.

ERR kirjutab: “Turu-uuringute AS avalikustas Parempoolsete erakonna toetusnumbri, mis septembrikuises küsitluses oli vaid 0,8 protsenti ja jäi selgelt alla viieprotsendilisele valimiskünnisele.

Parempoolsed teatasid erakonna moodustamisest 18. augustil. Erakond sündis valdavalt Isamaa erakonnas pettunud ja sealt välja heidetud või lahkunud inimeste tuumiku baasilt. Asutamise järel tegi erakond jõulise reklaamikampaania, kuid muidu on uus erakond püsinud varjul.”

Asjad ongi nii, et Perlingu süvariiklikul poliitprojektil pole midagi uut öelda, tal pole potentsiaalset toetajaskonda, mis ei kattuks teiste liberaalsete erakondadega ja ka liidrid pole just “teravad pliiatsid”.

“Parempoolsete” poliitprojekt sarnaneb kunagi Keskerakonnast lahku löönud Arenguparteiga, kuhu koondus rida tuntud poliitikuid, kuid kuna poliitilist nišši polnud, hääbus partei ise.

Uued Uudised