Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Äripäev: “Kaja Kallas on sisepoliitikas endiselt saamatu.”

-
16.09.2022
Äripäeva toimetus
© Uued Uudised

Eesti lehelugeja on ikka harjunud sellega, et “meie Kaja” saab kõigega hakkama, nagu väidab massimeedia, kuid kui nüüd teistmoodi sõnumid tulema hakkavad, siis on vist asjad väga halvad.

Äripäev eetris: Kaja Kallas on sisepoliitikas endiselt saamatu” on tõesti jahmatav, kuigi kõik seda nagunii teavad – jahmatav on Äripäeva ajakirjanike avameelsus, kes leiavad, et välispoliitikas hiilgav peaminister Kaja Kallas paistab silma jätkuva kanapimedusega sisepoliitilistes küsimustes.

Pressiseltskond näeb ka seda, et Reformierakonna edastatavad sõnumid on süüdistavad nii haiglate, kodanike kui ettevõtete pihta. Ajakirjanike arvates peegeldab Kallase sisepoliitiline nõrkus reformierakondlikku suutmatust mõista endast vähem edukaid inimesi.

Kahjuks annavad just paljud nendesamadest inimestest ikkagi hääle Reformierakonnale, et “olla võitjate poolel”. Praegu aga on tõesti nii, et kolmapäevases Riigikogu infotunnis mõnitas Kaja Kallas praktiliselt kogu ühiskonda, soovitades näiteks osa ettevõtteid teatud ajaks sulgeda – ilmselt ei kujuta ta ettegi, kuidas ettevõtte töökatkestus üldse firmale ja tootmisele mõjub.

Lisaks sellele on Kaja Kallas ka võtnud suuna säästmise propageerimisele, mis tähendab, et valitsusjuhina ei tee ta ise olukorra normaliseerimiseks midagi, vaid jätab selle inimeste enda säästlikkuse teha, kuigi paljudel pole selleks võimalustki, nad ongi juba säästurežiimil.

Kui juba Äripäev Kaja Kallasele selja keeras, siis on “paremini hoitud Eestis” tõesti miski paremusest kaugel.

Uued Uudised