Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Martha`s Vineyardi saaga tõestab, et “sallivuslased” tervitavad migrante seni, kuni ei pea ise nendega koos elama

-
20.09.2022
Venetsueela migrandid USA-s.
© Scanpix

Maailma meedias kajastatakse elavat Martha`s Vineyardi lugu, mille kohta ütleb The Federalisti kolumnist Eddie Scarry: “Demokraadid tundsid end isiklikult rünnatuna, sest pidid hoolitsema ebaseaduslike sisserändajate eest”.

Eelmise nädala „illegaalsed immigrandid külastavad Martha’s Vineyardi” saaga kõige põnevam osa on ilmselt see, kuidas valged demokraadid paljastasid oma vastumeelsuse, kui neil tuli kokku puutuda “vaeste pruunide inimestega”.

Kui Donald Trump oli USA president, kehtestas ta ranged immigratsioonireeglid ning jätkas tara ehitamist piirile Mehhikoga. Juba siis kuulutasid paljud demokraatide kontrollitavad linnad üle USA ennast “varjupaigalinnadeks”.

Kui võimule said Joe Biden ja demokraadid, lasti sisuliselt piirid lahti ning peamiselt Ladina- ja eriti Kesk-Ameerikast tulijad ujutasid USA üle – kuus tuleb keskmiselt sada tuhat uut ebaseaduslikku sisserändajat.
Viimase aasta jooksul on USA toll ja piirivalve vahistanud üle 2 miljoni rändleja.

Hoolimata lõunapoolsetes piiripiirkondades asuvate demokraatide palvetest, et Bideni administratsioon võtaks kaose peatamiseks või isegi pidurdamiseks midagi ette, käskisid vasakpoolsed kõikjal mujal neil vait olla ja kaastunnet üles näidata – lõppude lõpuks tulid Ladina-Ameerika vaesed siia ainult parema elu pärast. Kas on liiga palju nõuda, et Texase, Arizona ja Florida maksumaksjad tagaksid selle neile?

Vabariiklaste kontrollitavad osariigid võtsid kätte ja hakkasid migrante saatma demokraatide kontrollitavatesse osariikidesse ja ennekõike “varjupaigalinnadesse”. Skandaal puhkes, kui vabariiklasest Florida kuberner Ron DeSantis saatis umbes 50 ebaseaduslikku piiriületajat Martha’s Vineyardi linna Massachusettsi osariigis, kohta, mis on tuntud Ameerika “rikaste ja ilusate” paradiisina.

Pole põhjust, miks sellised kohad nagu Martha’s Vineyard, mida CNN kirjeldab kui “USA endiste presidentide, kuulsuste ja miljardäride paradiisi”, ei saaks seda koormat jagada, migrante oli ainult 50. Vasakpoolsete “veritsevad südamed”, mis on samasugune “sallivuslik” sünnitis, nagu Eesti “tühjad südamed”, muutusid ruttu mustaks – 24 tunni jooksul olid vasakpoolsed nimetanud migrante “teise sordi inimesteks”, kutsunud rahvuskaardi ja lasknud illegaalid sõjaväebaasi toimetada.

Aga sellega asi ei piirdunud – süüdlaseks tembeldati Florida kuberner Ron DeSantis, kes kasutavat inimesi poliitilistel eesmärkidel ära ja karistavat nende kaudu oma oponente.

Eddie Scarry nendib, et kui demokraadid ütlevad, et nad “tervitavad” illegaalseid sisserändajaid, mõtlevad nad tegelikult seda, et võtke neid oma koju, kuid mitte nende omasse. See tähendab, et nende harimine, toitmine ja sadade tuhandete kaupa nendega ettevõtmiste väljamõtlemine ei ole nende töö, see on kellegi teise jaoks.

Demokraadid tahavad innukalt sisse lubada rohkem nende valijaid, sisserändajaid, kuid seni, kuni ükski neist ei satu nende endi idüllilistesse rannalinnadesse ja suletud kogukondadesse. Nad peavad siis seda rünnakuks nende vastu. See olevat siis karistus.

Refereeritud väljaandest The Federalist