Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vaesust külvav Reformierakond annab eestlaste kestmajäämisele surmahoobi

-
21.09.2022
Lapsesuu ei valeta.
© Internet

Kunagi oli New Yorgis suur elektrikatkestus ja 9 kuud hiljem sündis linnas rekordarv lapsi. Nüüd on Eestis võimul Reformierakond ja siin tuleb ilmselt täiesti vastupidine efekt – maa mattub pimedusse, aga põlisrahva sündivus ikkagi langeb, sest nii laastatud riigis ei julge paljud noored pered enam lapsi ilmale tuua.

Sotsiaalmeedias kirjutab üks noor naine, kes ei tundu olevat üks neist, kes kliimapäästmise nimel lastuks jääda on otsustanud, vaid ikka reaalse mõtlemisega isiksus, et praegu jooksevad kõik asjad kokku – sõjaoht, majanduskriis, vaesumine ja hinnatõus. “Tood lapse ebakindlasse maailma, ja siis hakkad lugema sente, et kas mähkmete jaoks ikka raha jätkub, sest ka beebikaubad on kõik kallimaks läinud!” autleb ta.

Tänased noored on niigi paljulapselisusest loobunud ja eelistavad 1-2 last, tavaliselt ühte, sest noorena valmistutakse pikalt reaalseks eluks ja pannakse sellele alus. Kui nüüd kaasneb kõige sellega veel ka majanduskriis, mis hakkab räsima inimeste saavutatud jõukust, siis on enam kui kindel, et laste ilmaletoomist hakatakse edasi lükkama või siis loobutakse sellest üldse.

Kui eestlaste loomulik iive langeb veelgi, on selle rahvaga lõpp, sest koha hõivavad need, kellele laste olemasolu ikka veel midagi tähendab. ja need inimesed pole üldjuhul meie kultuuriruumist.

Reformierakonnal on omadus tuua endaga kaasa laastav mõju. Kaja Kallas kustutab valguse ka tunneli lõpus.

Uued Uudised