Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ühtse Venemaa kohalik filiaal protesteerib Vene kodanike “ahistamise” vastu

-
21.09.2022
Kremli propaganda otse tänaval.
© UU

Eestlaste toetuse peaaegu kaotanud Keskerakond pole ikka veel midagi õppinud ja jätkab yanatoomilikus stiilis.

Riigikogu istungil oli kolmapäeval päevakorras eelnõu, mis näeb ette, et kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel oleks hääleõiguslikud vaid Eesti ja teiste Euroopa Liidu riikide kodanikud, mis tähendab, et Venemaa kodanikelt ja mitte-kodanikelt võetakse hääletamisõigus.

BNS vahendab: “Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid pidas Venemaa kodanikelt ja mitte-kodanikelt hääletamisõiguse äravõtmise eelnõud arusaamatuks vaenlasekuju otsimiseks kohaliku omavalitsuse tasandil.”

Kohalik omavalitsus on ka Tallinn ja selles linnas on küll võim juba suuresti Keskerakonna Lasnamäe filiaali ehk siinsete venelaste kätte libisenud – ja eestivaenulikumad neist saavad Vene kodanike ja mittekodanike häältega sinna, kuhu neid lasta ei tohiks. Sama olukord on Ida-Virumaa linnades.

BNS lisab: “Keskerakonna esimehe Jüri Ratase sõnul hääletas Keskerakonna fraktsioon kolmapäeval riigikogu istungil Venemaa kodanikelt ja mitte-kodanikelt hääletamisõiguse äravõtmise eelnõu vastu, sest see ei teeni Eesti ühiskonna huve ning tõmbab lõimumisele pidurit.”

Kas Eesti peaks siia lõimima Vene kodanikke ja seda “ne-mjasa-ne-rõba” kontingenti ehk migrante, kes ei viitsi isegi kodakondsust taotleda?

Tundub, et Keskerakonnal on Isamaa-sarnase allakäigu vältimiseks vaja eelseisvatel valimistel hädasti vene hääli ja selle nimel võib ka Vladimiri õlale nõjatuda.

Uued Uudised