Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond mitte ainult ei avanud rändeuksi, vaid võttis need lausa eest ära

-
23.09.2022
Kesk- ja reformierakondlik tulevik Eestile.
© Erki Evestus

Isegi üks massimigratsioonivalitsuse minister võttis vaevaks nentida, et “Peame ka Eestis tõele näkku vaatama. Viimasel aastakümnel on eesti keele positsioon ühiskonnas järjepidevalt halvenenud”, aga see on hüüdja hääl kõrbes, sest Kaja Kallas on vähem kui kahe aastaga vähemalt pealinna täiesti ära venestanud ja multikultuurseks muutnud.

Sotsiaalmeedias räägitakse palju sellest, et Tallinnas on vene keel domineeriv, venelased (ja ukrainlased) on juba sealgi, kus siiani elasid ainult eestlased, pole ime, kui neegrid jalutavad Nõmmes ringi ja kaubanduskeskustes võib jääda olukorda, kus teatud hetkel eesti keelt ei kuulegi.

“Olin Järve Selveris järjekorras seistes olukorras, kus ees oli venelanna, taga ukraina pere, kõrvaljärjekorras aga ajasid kõva häälega juttu kaks tõmmut meest ei-tea-mis-keeles,” kirjutab üks naine, kes lisab, et bussi peale minnes nägi ta, kuidas raudtee ja Viljandi maantee poolt valgus künkast alla paarkümmend mustanahalist korraga.

Tallinnas ei ole teemaks mitte ainult venelaste, ukrainlaste ja neegrite küllus, vaid siia on ilmunud ka suurem hulk eurooplasi, kes ei räägi ei inglise, saksa, prantsuse ega muus igale eestlasele tuntud keeles, vaid ka flaami, rootsi, ungari ja muudes keeltes, ning lisaks ka suur hulk tõmmusid inimesi.

“Näen üha rohkem mingeid lõunamaa mehi, kes räägivad võõras keeles. Usbekid? Nemad pidavat siia murdma. Kipun arvama, et väga paljud neist tulevad Ukrainast. See maa oli enne sõda ju ka võõraid täis, Kesk-Aasia rahvas liigub ju üle terve endise Nõukogude Liidu ja ilmselt kasutavad nad ära võimalust tulla Ukraina põgenikena. See Ukraina põgenike värk on üldse kahtlane, eriti kui nad tulevad Venemaa poolt,” kirjutatakse ühes kommentaaris.

Kõik need tähelepanekud panevad arvama, et Kaja Kallase valitsus on lisaks lahjendatud välismaalaste seadusele avanud kõik võimalikud uksed, kust migrandid sisse tulla saavad, ilmselt ka eeldusel, et kui poliitoravad uut valitsust ei moodusta, siis vähemalt saavad nad rändeprotsessid võimalikult pöördumatuks muuta.

Midagi sarnast toimus ka Taavi Rõivase valitsemise ajal, kui EKRE suutis kvoodipagulaste massi siit eemal hoida ning pärast poliitoravad irvitasid: noh, kuhu need pagulasmassid jäid? Aga varsti ilmusid tänavapilti ikkagi neegrid, hindud ja teised, inglise keel pääses kõlama, Mustamäed hakati tehnikaülikooli ühiselamute sisu pärast Mustaks Mäeks kutsuma ja nii edasi.

Sel suvel oli (multi)kultuuriküllus eriti nähtav – linnapilti ilmusid neegrid maani ulatuvates kollastes hõlstides ning islamirätikutega naised (mitte nägu katvad, vaid sellised, kus näoovaal jääb paistma). Tallinnast on saanud Rahvaste Paabel ja seda just Kaja Kallase valitsedes. Rahvusriik ja põhiseaduse preambul muutuvad üha enam nähtamatuks.

Uued Uudised