Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: ENPA komitee koosolekul jäi kõlama arvamus, et migratsioon ei ole inimõigus

-
24.09.2022
Urmas Reitelmann
© UU

EKRE Riigikogu saadik Urmas Reitelmann vahendab viimase Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee komitee istungil kõneldut, kus üllatavalt kõlas normaalse Euroopa hääl.

“ENPA migratsioonikomitee koosolekul Ateenas kõlasid selged ja tervemõistuslikud seisukohad. Mitte inimkaubitsejad ei tohi otsustada, kes Euroopasse tulevad. Oluline on vahet teha mugavushulguste ja inimeste vahel, kellede elud on tõepoolest ohus.

Täna ei ole Euroopas süsteemi, kuidas ära tunda tõelised põgenikud ja seetõttu valgubki siia inimesi, keda ei tohiks kontinendile lubada. Migranditulvaga hädas olnud Kreeka migratsiooniministri öeldu kutsus ootuspäraselt peavoolu liberaalides esile raevu, kuid saal reageeris kõigile tema argumentidele tugeva aplausiga.

Seekord jäid Euroopa hukutajad vähemusse, kuid komisjonis on jäme ots endiselt nende käes. Kokkuvõtlikult jäi kõlama mõte, et immigratsoon ei ole inimõigus.”

Nii et Kõik ei ole veel kadunud, Euroopas on ka neid jõude, kes hindavad olukorda realistlikult. Muuhulgas aga rääkisid kreeklased, kuidas Brüssel nõudis neilt migrantide hoidmist Kreeka saartel, kartuses, et mandrile pääsedes tormavad rändlejad kohe Saksamaa ja teiste “Wir haben Platz”-maade poole – teel on ju keelatud neid kinni pidada.

Uued Uudised