Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Ma olen naine, ema, itaallanna, kristlane…” Seda nad siis nimetavadki paremäärmusluseks?

-
27.09.2022
Giorgia Meloni – naine, ema, itaallanna, kristlane.
© Scanpix

Pärast Itaalia parempoolste triumfi valimistel tasub meenutada partei Itaalia Vennad juhi Giorgia Meloni kõnet – see on riigi uus valitsusjuht, kes on pühendunud traditsioonilistele väärtustele.

“Maailma vasakpoolsed ütlevad selgelt, et dokumentidest tuleks sõnad “isa/ema” eemaldada, sest perekond on vaenlane, rahvuslik identiteet on vaenlane, sooidentiteet on vaenlane. Kõik, mis meid liigselt määratleb, on vaenlane. See on ühe mõtteviisi dikteerimise mäng. Nad tahavad ära võtta kõik, mis me oleme, sest kui meil pole enam identiteeti, pole meil enam oma juuri, kui me ei suuda end määratleda, siis oleme võimetud end kaitsma. See on nende mänguruum,” rõhutas Meloni. “Nad tahavad, et me oleksime vanem nr 1, vanem nr 2, LGBT sugu, kodanikud X, numbrid, kuid me ei ole seda. Me oleme inimesed. Kaitseme oma identiteeti!”

“Ma olen Giorgia, ma olen naine, ma olen ema, ma olen itaallane, ma olen kristlane – te ei võta seda minult!” ütles Meloni. “Mul on häbi riigi pärast, mis ei tee perede heaks midagi. Mul on häbi riigi pärast, kus kõik räägivad probleemidest, aga keegi ei võta midagi ette. (…) Ma ei usu riiki, mis asetab homoseksuaalide soovi lapsi seaduslikult lapsendada ettepoole lapse õigusest omada isa ja ema, lihtsalt sellepärast, et homoseksuaal on valija ja laps seda ei ole,” rõhutas ta. “Õiglane riik tegeleb kõige nõrgematega, nendega, kes ei suuda end kaitsta.”

Allikas: wPolityce.pl