Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Kui on Z, näita ust!” Eesti ei tohi vastu võtta seniseid sõja toetajaid, kes üritavad hakklihamasinast pääseda

-
27.09.2022
Temaatiline karikatuur.
© Internet

Mark Twain kirjutab “Tom Sawyeri seiklustes”, kuidas pärast kurikuulsa Indiaani Joe surma kogusid nutunaised allkirju palvekirjale, et pahalasele antaks hingeõnnistuse pärast armu ning “niisutasid seda kirja oma pidevalt lekkivast silmaveevärgist”. Midagi sarnast toimub ka liberaalses maailmas.

Pärast Ukraina sõja algust, kui meile saabusid ukrainlased, halasid siinsed nutunaised ka venelaste pärast, nõudes väidetavalt Putini eest põgenevate venelaste siialubamist (kuigi on teada, et isegi paduputinistide lapsed redutavad Läänes, nautides “roiskuvat ühiskonda”). Ka sanktsioonide osas räägiti, et sellega karistatavat mitte Putinit, vaid “süütut” vene rahvast. Nüüd on kuulda hääli, et mobilisatsiooni eest põgenevaid venelasi tuleks vastu võtta.

Samas teavad kõik väga hästi, et kuni sõda venelasi endid ei puudutanud, kiitsid nad Ukraina ründamise heaks. Nüüd, mil ennastki ähvardab hakklihamasinasse saatmine, muutuvad kõik ühtäkki sõjavastasteks.

Grusiinid teevad karmilt: kui Gruusiasse saabuval Vene autol on kasvõi aimatav kunagine, nüüdseks kõrvaldatud Z-täht, nii ots ümber ja tagasi. Kasahstan seevastu annab kõigile mobilisatsiooni eest põgenejatele varju.

Praegu on küll hetk, mil ei tohi mitte ainsatki venelast Eestisse lubada – võib täiesti kindel olla, et Z on põselt maha kraabitud ja Georgi lint ära peidetud ning huulil “Ei sõjale!”

Uued Uudised