Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Espenberg: üliohtlik ristmik Tallinnas Paldiski maanteel tuleb kiiresti ohutumaks muuta

-
29.09.2022
Urmas Espenberg

Tallinna linnavolikogu infotunnis tõstatas EKRE fraktsiooni saadik Urmas Espenberg küsimuse väga liiklusohtlikust ristmikust Paldiski maanteel kohviku Karmen juures.

„Millal planeeritakse midagi ette võtta üliohtliku ristmikuga, kus tilluke Lahepea tänav ristub imeliku terava nurga alt suure ja kiire liiklusega Paldiski maanteega?  Peab mainima, et ka Lahepea tänava liikluskoormus on oluliselt kasvanud. Lisaks varasematele Stroomi ranna ja pargi külastajatele, on sinna kerkinud mitmed uued elamurajoonid nagu näiteks Kodulahe jne. On vaid aja küsimus kui võib juhtuda mõni tõsisem õnnetus. Meil oleks ju ometi võimalus seda ennetada?“

Vastselt ametisse asunud ja liiklusohutusohutuse eest vastutav uus Tallinna abilinnapea Tanel Kiik lubas end olukorraga kurssi viia ja lahenduse leida. Tanel Kiik lubas küsijatele teada anda, mil viisil antud piirkonnas transport ümber korraldatakse. Lisaks lubas ta küsija täiendava huvitundmise peale, kuidas abilinnapea hindab ümbritsevat tänavavõrgustikku, jõudsalt kerkivaid Kodulahe uusarendusi ja liiklusohutust piirkonnas laiemalt, tegeleda ka selle küsimuse uurimise ja lahendamisega.

Urmas Espenberg lubas asjal silma peal hoida ja kui lahendusi ei plaanita, teema täie teravusega uuesti üles tõstatada, sest iga inimelu loeb ja sellisel olukorral ei saa lasta kauem jätkuda.