Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Leo Kunnas Lääne-Euroopa näitel: massiimmigratsiooni tagajärjed on pöördumatud

-
30.09.2022
Leo Kunnas
© UU

Riigikogu liikme Leo Kunnase (EKRE) sõnul on massiimmigratsiooni tagajärjed pöördumatud. Ta tõi näite Lääne-Euroopast ja ennustas, mis seal edasi tuleb.

Kunnas: „ Nagu ma ütlesin, nõukogude ajal meie ei kontrollinud mingil moel immigratsioonipoliitikat, sest see oli Moskva käes. Aga loomulikult Lääne-Euroopa vabad ja demokraatlikud riigid seda kontrollisid. Ja kuuekümnendatest aastatest alates, tulenevalt sellest, et nähti tööjõuvajadust – vaja on mersusid ja audisid valmistada -, hakkas see protsess vaikselt pihta ja iga kümnendiga kogus hoogu.

Lääne-Euroopa massiimmigratsiooni iseloomustab, et see on põhimõtteliselt suures osas pärit islamiusulistest riikidest.

Religioosse inimesena ma eelistan mistahes usku ateismile. Aga islam on ühes mõttes eriline usk. Ta on eriline usk selles mõttes, et ta püüab reguleerida kõiki eluvaldkondi, mitte ainult vaimseid ja usulisi küsimusi, vaid kogu elu ja kõige olulisemana näiteks kohtusüsteemi ja seda, kuidas ühiskond üldse peaks tervikuna toimima. Ja ses suhtes on islam oma olemuselt totaalne, hoopis teistsugune kui kristlus.

Islami tsivilisatsioon on olnud meie läänekristliku tsivilisatsiooni naaber ja ta on teinud mitu tõsist katset ajaloos meid alla neelata. Esimene nendest oli teatavasti 8. sajandil, mil lääneeurooplased lõid nad tagasi. Teine suurem katse oli 16. sajand. Ja tänu sellele üldse läänekristlikust tsivilisatsioonist saigi kristlik humanistlik tsivilisatsioon ja loodi see ühiskond, mis Euroopas praegu on, mille osa ka meie oleme. Kui islamiusulised riigid oleks Euroopa vallutanud kas nendel sajanditel või seal vahepeal, siis sellist ühiskonda, nagu meil täna on, seda lihtsalt ei oleks olemas.

Aga mida see massiimmigratsioon Lääne-Euroopasse tegelikult tähendab? Tähendab seda, selle sajandi lõpus, viiekümnendatest aastatest edasi kuni 2100. aastani, selles vahemikus islamiusulised inimesed saavutavad Lääne-Euroopas enamuse. Me ju mäletame, kuidas ajaloos see invasioon käis. Ega kristlastest peeti lugu, neid ei tapetud massiliselt, nad lihtsalt integreeriti mitme sajandi jooksul nendel endistel kristlaste, kristlikel aladel Lähis-Idas ja Põhja-Aafrikas islami tsivilisatsiooni hulka. Lääne-Euroopa sellisena lihtsalt lakkab selle tsivilisatsioonina olemast. Selle asemele tuleb uus ehk Lääne-Euroopa muutub osaks islamistlikust islamimaailma tsivilisatsioonist. Ma ei ütle, et see on halvem, parem, aga see on lihtsalt teistsugune. Nii nagu Vana-Rooma oli väga palju teistsugune kui need riigid, mis tekkisid tema varemetele.

Sellega ma tahangi teile selgitada ja näidata, et massiimmigratsioon on pöördumatu, see muudab kõike, mis oli enne, ja muudab millekski täiesti teiseks.

Ega Rooma ei langenud sellepärast, et ta hävitati, vaid sellepärast, et ta kutsus ise barbarid kohale ja lubas nad sisse ja asustas oma maadele. See juhtub lihtsalt teises vormis.“