Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: On aeg valmistuda tuumasõjaks

-
01.10.2022
(:) kivisildnik

Head lugejad, võibolla kirjutan teile viimast korda, ajad on ärevad, kaos ja häving on üle planeedi lahti rullumas ning üleüldine totrus ei anna alust oletada, et me apokalüptilised arengud üle elame. Rumalad inimesed on mulle isiklikult väga sümpaatsed, aga see fakt ei pikenda kellegi eluiga ega taga väärikat vananemist.

 

Eks ole olnud kuulda ja lugeda, et venelaste allveetorud on õhku lennanud. Kümneid miljardeid maksnud gaasijuhtmed on suure pauguga vastu sogast Läänemere vett lennanud ja koos sellega põlisvaenlase lootus pappi kokku kühveldada ning sakslaste ja nende kalliste külaliste toasoojus, kebabiküllus ja majandusvõimsus.

Kuidas meie eksperdid juhtunut kommenteerivad: on jutu olnud plahvatavast ankrust, umbes nii, et laev laseb ankru alla, see siis plahvatab, muidugi mitmes kohas korraga ja siis ongi kõik selge. Teema ammendatud, võib spordiuudistega edasi minna. On ju muudki solki ja saata loetud, mis see kärts-põmm ankur siis erilist ära ei ole.

Eriti populaarne jutupunkt on aga see, et venelane ise tegi, see olevat kohe ilmselge ja nii edasi ja tõesti. Sama loogikat mööda võime väita, et venelane tappis ise oma sõdurid Ukrainas ära, lasi oma tankid puruks ja lööb nüüd iseenda rünnakuid lõunarindel tagasi ja peksab ennast seal mehe moodi. Kui nii siis, milleks ukrainlasi aidata?

Karvasemad allikad kirjutavad sellest, et liitlase luurekontor CIA teatas Saksamaale kaks nädalat enne pauku, et Ukraina kavatseb gaasitorudele ärtust ära teha. Luuraja juttu ei maksa kunagi uskuda, valetamine ongi tema töö. Pigem kuulan liitlase presidenti, kes on ähvardanud torudega arved õiendada.

Just jäi ette videolõik, kud Bideni kaasosaline ja Ukraina revolutsiooni väidetav arhitekt Victoria Nuland kinnitab, et kui Venemaa ründab Ukrainat, siis on toruga lõpp kas nii või teisiti. Biden ähvardas ühemõtteliselt ja selgelt, ka Nuland ähvardas ja meie mõttetargad kinnitavad – Venemaa ise tegi. Mina ei tea, kes tegi, aga terve mõistus ütleb, et vant saab paugust kahju ja jänki saab kasu. (Vaata intervjuud Nulandiga SIIT!)

Liitlane saab Euroopale nüüd oma kallimat gaasi müüa, venelane ei saa enam midagi teha ning Euroopal on nüüd uus isand ja heategija, kes kirjutab ette, millistel tingimustel ja kui palju gaasi asumaale eraldatakse, kui palju tuleb teha kükke, kui palju kummardusi ja kui palju kergendada kukrut.

Kui mina oleks Biden, siis ma ei ähvardaks, vaid laseksin vantide vereringe vaikselt õhku ja ei lubaks oma laevadel torude kandis ringi jõlkuda, allveelaevad on ju ka olemas. Praegu jääb asjast ikkagi väga halb mulje. Võimalik, et liitlane ongi nii tugev, austatud ja hea, et ei pea jälgi segama ega oma plaane varjama, kes teab.

Hetkel jääb mulje, et idanaabrile taotakse avalikult jalaga tagumikku, mida ta muidugi ongi väärt, ja oodatakse huviga, millise meeleheitliku sammu ta järgmiseks ette võtab. Aga kui võtabki maailma lõpu ette, näiteks uhab tuumamalakaga? Pärnus punkreid ei ole. Vaevalt et ka Pärnu esimeses järjekorras maa pealt pühitakse, aga ikkagi.

Olukord on vastikult pingeline ja järjest pingelisemaks läheb. Mobilisatsion, torud, rinne laguneb, vaikne nagin käib ka Armeenia piiridel ning mujal. Vene inimesed põgenevad mööda ilma laiali, keegi peaks neid ilmselt hakkama üleval pidama – muidu pole ju õigust maa peal. Kõik põgenikud saavad leivale, kuidas sa Petja ilma jätad?

A pappi pole isegi elektriarvete maksmiseks. No ei ole molekuli. Nuta või naera. Ei taha igas loos tsiteerida kirjanik Hvostovi avaldust, mille kohaselt tuleb usklikel kohe kirikusse minna ja jumalat paluda ning ülejäänutel viivitamatult usklikeks hakata. Selge, et kõik ei hakka usklikes, aga mingit muud head nõu ka ei oska anda.

On muidugi ka muid variante, osta kassiliiva ja õppida selle peal kükitama. Paned vanni, öökapi ja külmiku kassiliiva täis, aga kunagi saab ta ikka otsa. Ja edasi? Raske küsimus. Paned kassiliiva taskusse ka. Miks mitte ka padjapüüri sisse, hea luupainajaid vaadates higistada. Õnneks ei pea ma üksi elanikonna säilimise eest vastutama, on ka korteriühistu.

Üks suuremaid lollusi on see, kuidas kardetakse nn inimtekkelist kliimasoojenemist ja surmahirmus makstakse elektri spekulantidele ja hingetutele bürokraatidele miljardeid. Samas kui maailm vangub kuristiku äärel, tuumasõda on lähemal kui kunagi varem ja sellest isegi ei räägita – oleks et siis keegi teeks kas või midagigi reaalset, käegakatsutavat.

Ei. Rikkuri elektriauto lubamine pealinna bussirajale on lahendus, sellega on korras – tule taevas appi. Mida nüüd öelda, et kõik kohe korraga ei solvuks? Putin on kole küll, aga kui reede õhtul sõidavad vahvad elektritõukurid ringi ja 90% nendest on sigalakku täis, siis on laibad taga, lõualuud pilbasteks ja hambad asfaldis kinni ka ilma tuumalitrita.

Kui me ei suuda oma tänavatelt kõrvaldada elektritõukside nime all tuntud relvasüsteemi, siis oleme me niikuinii varem või hiljem tapetud. No ei ole armetutel lojustel tulevikku. Riik ei suuda rahvast kaitsta elektritõukerataste rünnaku eest – ohvreid on meeletult. Just üks hambaarst kurtis raadios, et nende kliinikus on poolikute lõugade ja purustatud kihvadega patsiente sadu. Sadu ühes kliinikus. Fakt.

Minu jaoks on kõik need vaesed hambutud inimvaenuliku rohepropaganda ohvrid. Ja valitsus ei tee mitte midagi. Niikuinii ei tohi kõnniteele parkida, seda pole vaja eraldi sätestada. Raisk. Venelaste mõjuagent saadeti välja. Tubli – ammu oli vaja välja saata ja veel tuleb saata, rongide kaupa tuleb välja saata. Aitab.

Aga ka rohelised mõjuagendid tuleb välja saata. Kinni võtta, välja saata ja nede rohelised ilged projekti päevapealt lõpetada – kõik rohelised arengukavad, elektritõuksid, mõjuagendid, süsinikukvoodid ja muu hullus peab kaduma. Tulise rauaga välja põletada. Et inimesed saaksid elada.

Nüüd, kus lõpp on silmapiiri, pole mingit põhjust lolli mängida, külmetava ja manduva lääne ees lipitseda, oma inimesi orjastada ja neil hambaid roheluulude nimel välja taguda. See on loll ja julm, see tuleb lõpetada. Proovime oma viimased elupäevad inimväärselt ja põhiseaduse vaimus õhtusse saada. On seda siis liiga palju tahetud?

Kokkuvõtteks, aega on vähe, tuleb tegutseda ratsionaalselt, tõhusalt ja kiiresti. Sven Sildnik tuleb riigikokku valida. Vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 1.10.2022