Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ideoloogiatöötaja Liisa Pakosta mihklipäev uues ametis jõudis ruttu kätte

-
03.10.2022
EKRE tegi ettepaneku kaotada riigikogulase kuluhüvitised
© UU

Võrdsusvolinikust üleöö muinsuskaitsjaks saanud Liisa Pakostale saabus mihklipäev – ta esitas lahkumisavalduse, süüdistatuna priiskavas ametiturismis.

Väidetavalt liiga suurte komandeeringukulude tõttu uurimise alla sattunud muinsuskaitseameti peadirektor Liisa Pakosta esitas esmaspäeval kultuuriministeeriumile lahkumisavalduse, kirjutab Postimees.

Ministeerium leidis, et Pakosta Eesti-sisesed lähetuskulud on liiga suured. Peadirektor jäi mitmes asjas eriarvamusele, kuid esitas siiski lahkumisavalduse. Ta on riigile lubanud hüvitada vaidlusaluse summa komandeeringukuludest.

Pakosta on üks neist toiduahela ametnikest, kes ühe ametiaja lõppedes roteerub järgmisele. Lisaks on ta ka väga tugevalt vasakliberaalse ideoloogia kandja, mis paljastus tema töös võrdsusvolinikuna, kus ta pidas just neid võitlusi, mis iseloomustavad uusmarksiste. Nii oli ta aktiivne soolise palgalõhe otsija, mille eripäraks oli see, et kui mingi lõhe kusagilt ikkagi leiti, siis süüdlane jäi alati anonüümseks, vihjega keskealise valgele heteromehele kui naiste ahistajale.

Kas see jääb Pakosta viimaseks juhiametiks? Vaevalt, tema ja Indrek Tarandi sugused maanduvad süvariiklikult korruptiivses ühiskonnas alati käppadele.

Uued Uudised