Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti kool hääbub, muutudes kiiresti ukraina kooliks

-
03.10.2022
Ukraina lipud lehvivad Eestis küll igal pool, aga sõprusedetabelis see ei kajastu – ehk jääb puudu siinpoolsest siirusest?
© UU

Saaremaa maakoolis, Kärla koolis, mis asub Sõmera pagulaste keskusest paari kilomeetri kaugusel, õpib lisaks 121 kohalikule 23 ukraina last!

Süda tõmbub valust kokku. Nii otsustatakse Saaremaa saatust. Järgmises vaatuses on neid juba 100 ja eestlased lahkuvad oma kodust, kodupaigast, Saaremaalt, Eestist.

Väga sooviksin tagasi aega, kus maa oli veel täidetud eesti vanemate ja lastega, välja arvatud mõned linnad, kus venelased kompaktselt elasid. VEEL OLI EESTI KOOL absoluutne normaalsus, mille kaotamist keegi ei osanud uneski karta.

Täna, nn suveräänses rahvusriigis on eesti kooli kaotamine suuresti Isamaa kätetöö. Isamaa lausa mangus Kallase valitsusse saamist, Lukase isikus, lubades kogu jõust aidata eestlaste kooli kaotada. Karma tabagu neid ja rängalt!

Leo Kunnase sõnul on massiimmigratsiooni tagajärjed pöördumatud. Ta tõi näite Lääne-Euroopast ja ennustas, mis seal edasi tuleb. Eestis toimub see saatana-valitsuse tegevusel KIIRENDATUD korras. Ja otse meie kõigi silme all.

Kui senisel kujul eesti koolid, seejuures NB!! ka maakoolid, lõpetatakse ja väidetavaid ukrainlasi (valdavalt siiski Ida-Ukraina venelasi) täis topitakse, pooled õpetajad hakkavad olema ka venekeelsed, SIIS SEE ON EESTI KOOLI LÕPP DE FACTO üle kogu maa.

Selle tagajärg on etteennustamatu, aga senise Eesti häving on see igal juhul. Sellistes segakeelsetes koolides ei ole enam võimalik ka lapsi eesti laulupidudeks ette valmistada. Kui koolinoorte laulupidude kaudu enam uusi lauljaid peale ei kasva, siis LÕPEB KOGU LAULUPEO TRADITSIOON senisel kujul.

See on Eesti absoluutne lõpp. Kaja Kallase küpsetatud, Isamaa palaval kaasabil. Siin on vaja ainult suurt pauku, mis asju muudaks.

Ülla Vähk