Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Eesti 200 pääs võimu juurde hävitaks Eesti metsanduse

-
16.10.2022
Eesti mets vajab mõistlikku majandamist, Eesti 200 aga on tulvil sellise arengu vastaseid. Pilt üraskite kahjustatud metsast on illustratiivne.
© Uued Uudised

Eile valiti erakonna Eesti 200 esimees ja viieliikmeline juhatus. Kuigi Kristina “Eestlastele jäägu pastlad ja kannel” Kallas poliitprojekti juhiks ei jäänud, pole midagi head oodata ka Lauri Hussarist ja uuest juhatusest, arvatakse sotsiaalmeedias.

“Nagu lehtedest on lugeda, siis uuest juhist “loodetakse peamiselt seda, et nüüd hakkaks Eesti 200 selgemalt väljendama, mille eest partei seisab”.

Tuletan meelde, et värske erakonna esimees Lauri Hussar on tegelane, kes Postimehe peatoimetajana alustas metsasõda. Alates 14. detsembrist 2016 ilmunud üllitisest “Tartu teadlased: keskkonnaministeerium varjab mittesäästlikku metsaraiet” algas tema juhtimisel ühepoolne iganädalane metsandusvaldkonna ja sellega seotud inimeste alandamine.

Äramärkimist väärib ka see, et üks viiest uue juhatuse liikmest on samuti metsanduse põhitõdesid eitav endine Eestimaa Roheliste erakonna esimees Züleyxa Izmailova, kes oma erakonna mõni aeg tagasi allakäigule viis.

KAARDID ON LAUAL, SÕBRAD – ei ole kahtlustki, et kui see seltskond Riigikokku saab, hakkab ta metsandust ja metsandusega seotud tegevusi torpedeerima.”

M.E. sotsiaalmeediapostitusest