Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Hollandi põllumehed lubavad jätkata võitlust neid laostava riikliku rohehulluse vastu

-
18.10.2022
Hollandi põllumehed lubavad oma tehnika taas teedele ja tänavatele tuua.
© Scanpix

Hollandi põllumehed on lubanud taas laiendada proteste kogu riigis vastuseks valitsuse vahendaja nõudmisele viia läbi mitmete põllumajandusettevõtete sunniviisiline ümberpaigutamine ja kuni 600 kõige enam lämmastikku emiteeriva farmi arestimine.

Hollandi põllumeeste kaitseorganisatsiooni Farmers Defence Force (FDF) juht Mark van den Oever teatas möödunud nädalal, et põllumehed tulevad uuesti tänavatele protestima, kuna endise aseministri Johan Remkese sõnul liigutakse edasi plaaniga viia põllumajandussektor vastavusse Euroopa Liidu lämmastikustandarditega. Valitsuse ja põllumeeste vaidluses vahendajana tegutsev Remkes teatas hiljuti kavast, mille kohaselt paigutatakse kaitsealade lähedal asuvad farmid sunniviisiliselt ümber ning konfiskeeritakse kuni 600 kõige rohkem lämmastikku tekitavat farmi.

Van den Oeveri sõnul on tegemist täiesti pahupidi plaaniga ja et põllumehed kavatsevad anda taas gaasi, viidates varasematele laiaulatuslikele protestidele suvel, mil farmerid blokeerisid traktoritega teid ja kaubanduskeskusi. Van den Oever leiab, et ministrid on ignoreerinud põllumeeste muresid ja et Hollandi globalistlikku valitsust juhtiv peaminister Mark Rutte paneb ettevõtetele liiga suuri kohustusi. Erilist pahameelt tekitas farmide sunniviisilise ümberpaigutamise plaan ning FDFi pressiesindaja Sieta van Keimpema nimetas seda põllumeeste punaseks jooneks.

Remkes kaitses oma plaani, väites et sellisesse seisu on neid seadnud Euroopa Liidu rohepööre ja sellega kaasnevad nõuded. „Kirjutan seda raske südamega, aga ma ei näe teist võimalust,“ väitis ta. „Eeldan, et põllumajandussektor ei ole selle raporti üle õnnelik.“

Aasta alguses teatas peaminister Rutte, et Hollandi valitsus on võtnud eesmärgiks vähendada kariloomade tekitatud lämmastiku heitkoguseid 50% võrra aastaks 2030. See tähendab, et mõnedes piirkondades tuleb vähendada emissioone lausa 95% võrra. Hollandi põllumehed väidavad, et ükski teine ELi liikmesriik ei rakenda niivõrd karme kliimameetmeid ja et tegemist on Hollandi põllumajanduse ebaausa kohtlemisega.

Hollandi poliitkommentaator Eva Vlaardingerbroek ütles intervjuus Breitbart Newsile, et Hollandist on tehtud pilootprojekt nn suure lähtestamise agenda rakendamisele. Vlaardingerbroeki sõnul on riigid nagu Holland ja Kanada Maailma Majandusfoorumi ja globalistliku eliidi katsejänesed, kelle peal testitakse äärmuslikke skeeme ühiskonna ümberkujundamiseks.

Vlaardingerbroeki sõnul toob põllumeeste vastane rünnak kaasa väga tõsiseid majanduslikke probleeme, arvestades ka seda, et Holland on suuruselt teine põllumajandustoodete eksportija maailmas. Riik on suurim lihatoodete eksportija Euroopas ning suuruselt viies piimatoodete eksportija maailmas. Tegemist on aga sektoritega, mis on nn kliimakava peamisteks sihtmärkideks.

Ühtlasi väitis Vlaardingerbroek, et tegelikult ei ole valitsuse plaan sugugi seotud kliimaeesmärkide täitmisega, vaid hoopis migratsioonikriisiga ning et valitsus tahab kasutada sundvõõrandatud maad uute migrandikeskuste loomiseks. Hollandis on suur eluasemekriis, aga seda mitte hollandi rahvastikukasvu tõttu, vaid ELi avatud piiride poliitika tagajärjel.

Allikas: Breitbart News