Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO | Malle Pärn: “See ei ole mingi kriis, see on katastroof!”

-
18.10.2022
Laadime sisu...

Pühapäeval toimunud meeleavaldusel „Elektri hind alla!“ alla esines ka rahvuskonservatiivist näitleja, teoloog ja EKRE poliitik Malle Pärn, kes tuletas meelde pikki võitlusi eesti rahva kestmajäämise eest.

„Nonii, jälle on käes oktoober, suurte meeleavalduste kuu. Ja siin me jälle olemegi.

8 aastat tagasi oli mul au seista Toompea lossi ees ja protestida koos rohkem kui 5000 inimesega kooseluseaduse vastu. Selle läbisurumine riigikogus oli surmahoop meie demokraatiale, rahva enamuse suhtumist sellesse väljendasid lossi ees süüdatud kalmuküünlad.

Järgmisel aastal protestisime massimmigratsiooni vastu. Meile topiti siis mingit ränderaamistikku, mis oli samasugune petukaup nagu praegu see universaalteenus.

Mäletate, meie vastased irvitasid: kus need massid on? Läks mööda mõni aasta ja meil on 100 000 umbkeelset slaavlast, kelle meelsust me ei tea, ja neid voolab aina juurde. Massid on kohal ja uksed on järgmistele pärani lahti lükatud. Paremini hoitud Eesti? Paremini ÄRAhoitud Eesti, nii oleks õigem öelda.

Eesti valitsus ei ole siiani täielikult vastu võtnud ja ellu rakendanud euroopa sotsiaalhartat. Kas te teate, et meil teiega ei ole isegi õigust inimlikule eluasemele ja inimväärsele palgale? Sest valitsuse meelest käib selline luksus Eestile üle jõu. Aga 100 000 immigranti on kenasti jõukohane?

Eelmisel aastal nõudsime mitme erineva meeleavaldusega kõikidele inimlikku kohtlemist ja sundvaktsineerimise lõpetamist. Seesama peaminister, kes nüüd soovitab ettevõtted kinni panna, et kalleid elektrimolekule kokku hoida, saatis rahva vastu tänavale politseikoertega eriüksuslased.

Sõbrad, kõik ebameeldivad nähtused, mille vastu viimastel aastatel erinevad inimesed, erinevad inimgrupid on meelt avaldanud, on ühe ja sama puu oksad, neil on ühine juur! Ja need oksad lähevad aina jämedamaks! Mõtlen hirmuga, kui me selle universaalteenuse vastu võtame, selle alla neelame, sellega lepime, siis missuguse häda nad meile järgmisena kaela organiseerivad?

Kooseluseadus, inimeste jaotamine liikidesse nende suguelu järgi, hullumeelne raudteeprojekt, mis lõikab meie armsa väikse Eesti kaheks ja kaevab meie maapinnasse sügavad augud, alandav maskikohustus, vaktsiinivägivald, koroonaperioodi apartheidipoliitika, meie ilusate metsade ärahävitamine ja välismaale mahamüümine, räpakad lageraiesmikud, rohepöörasus, kliimafanatism ja elektrihinna kosmilised kukerpallid – need kõik on ühe sõja relvad, ükski neist pole juhuslik, see on kompleksne kuri plaan, mille eesmärk on igasugune inimlikkus ära hävitada ja normaalsus lõplikult asendada ebanormaalsusega.

Peaminister ütleb ausalt: me oleme sõjas. Olemegi. See on marionettvalitsuse sõda OMA rahva vastu.

Nad ütlevad, et kõik halvad asjad on tulnud, et jääda! Meid tahetakse normaalsest elust ära „sikkutada“ liberaalsesse düstoopiasse, aitäh Jevgeni Ossinovskile, kes andis meile täpse termini selle kohta, mis meiega tehakse, kes kogemata reetis meile võltsliberaalide salaplaani.

Kas me oleme sellega nõus? Ei ole! Ei ole! Me hakkame vastu! Me hakkame otsustavalt vastu! Meil on veel lootust, kui meil on kasvõi selle platsi täis tervemõistuslikke inimesi, kes julgevad hullusele vastu hakata!

Elagu terve mõistus!

Elektrist on täna palju räägitud. Ütlen lisaks vaid seda: see ei ole mingi kriis, see on katastroof! Inimene ei saa 21. sajandil elada ilma elektrita! See on Eesti rahva kiire lõppmängu algus, sõbrad!

Elekter on tänapäeval inimõigus, – inimõigus! Mitte mingi luksuskaup ega hasartmängusõltlaste pokker!

Riik on kohustatud kodanikele kindlustama elektri neile jõukohase hinnaga!

Kui inimesel on probleem, siis ta püüab seda lahendada. Normaalne inimene püüdleb alateadlikult tõe ja täiuslikkuse poole, lähtub oma tegevuses ja plaanides ideaalidest.

Ent meil on võimul – peaaegu globaalselt – hoopis teistsugune Vaim, mille viljaks on see suur puu, millelt me püüame oksi maha lõigata. See ei aita, äralõigatud okste asemele kasvatatakse uued.

Me peame kõik üheskoos minema selle puu juurte kallale!

Unustame ära kõik muud väikesed erimeelsused ja väiklased kriitikad ja ühendame oma jõu ja väe ja tarkuse meid igati hävitada püüdva jõu ja väe ja hullumeelsuse vastu!

Hoiame ühte, sõbrad! Issand hoidku meid ja õnnistagu meid!“