Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE Soome osakond on kaheksa aastaga kasvanud kordades

-
20.10.2022
EKRE Soome osakonna liikmed

Täna kaheksa aastat tagasi – 20. oktoobril 2014. a – asutati Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Soome osakond.

Osakonna asutamisega loodi Soomes elavatel eestlastel võimalus kaasa rääkida Eesti ühiskonna arenguid puudutavates küsimustes.

Asutamiskoosolekul osales ligikaudu 20 inimest. Tänasel päeval on liikmeid 226. Erakonna juhatusest olid asutamiskoosolekul Martin Helme ja Jaak Madison. Osakonna esimeheks valiti, siis kiirabiarstina töötav Mare Liiger.

Aastal 2018 valiti uueks juhatuse esimeheks Valver Kõrgemäe. Valver on mees täis töötahet, kes panustab oma viimsegi vaba aja erakonna heaks. Tal on kindlad tõekspidamised ja süda õige koha peal.

Aastal 2019 valiti juhi tööpostile militaarse taustaga Rudolf Jeeser. Rudolfi käekäiku ja täpsust ma imetlen. Inimene, kes on suure töövõimega, suurepärane poliitik ja asjade organiseerija.

Pärast Rudolf Jeeseri EKRE piirkondsade koordinaatori rolli astumist valiti mind, Merliin Grauberg-Riisenbergi EKRE Soome osakonda juhtima. Olen selles ametis 2021 aastast alates. Olen tänulik selle võimaluse eest!

Endise kodutütrena on Eesti kui rahvusriigi ideaal südamelähedane. Tahan, et Eestis toimuv jõuaks Soomes elavate eestlasteni ja Soomest õppimist väärivad nähtused jõuaksid Eesti riigi arengusse.

Seisame oma riigi eest ja soovime luua inimestele kodumaale tagasitulemiseks võimalusi.

EKRE Soome osakond on aastatega jõudsalt kasvanud ja minu eesmärk on tõsta siinset liikmeskonda kahele tuhandele.

EKRE Soome osakonnal on Facebooki leht EKRE Soome osakond ja grupp liikmetele EKRE SOOME LIIKMED. Seal me kajastame Eesti päevakohaseid uudiseid, meie mõtteid ja arvamusi.

Kajastust leiavad ka meie erinevad üritused, näiteks järgmine suur üritus kus EKRE Soome osakond on esindatud on Martin Markkinat/Mardilaat 20.-21.november Kaablitehases Helsingis. See on suur Eestit esindav laat, selle aasta teemaks on Virumaa, korraldaja Tuglas-Seura.

Olete kõik sinna oodatud, meie osakonnaga tutvuma ja EKRE meeneid ostma.

Olulisim töö lähikuudel on inimeste kutsumine 2023. aasta Riigikogu valimistele ja andma seal oma hääl EKRE-le. Meie rahvusriik peab säilima ja inimestele tuleb luua Eestis inimväärne elu.

Kui arvestada olukorda kui kiiresti globalistid on asunud meie armsat riiki hävitama, saavad need valimised olema viimaseks eepiliseks lahinguks. Ja me võidame selle.

Tänan EKRE Soome osakonna juhatuse liikmeid Kersti Teppi, Valver Kõrgemäed, Tõnis Põtra, Renee Riisenbergi, Jan Arensi ja aseesimeest Arvi Normanni!

Meie koostöö on suurepärane, kollektiiv on toetav ja harmooniline. Suur kummardus meie liikmetele. Tunnen erakonna üle uhkust, et meil on ühtse pere tunne.

Tänan Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimeest Martin Helmet, aseesimeest Mart Helmet, juhatuse ja volikogu koosseisu ja muidugi kõiki liikmeid! Olete meile eeskujuks ja võitleme ühise tervikliku Eesti eest.

Võidame Eesti tagasi!

 

Merliin Grauberg-Riisenberg, EKRE Soome osakonna juhatuse esimees