Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Suur mure: kuidas lülitada homod Õnne-seriaali

-
22.10.2022
Kas selline võiks olla Õnne-seriaali uus tegelane?
© Scanpix

Populaarse ja kultusliku telesarja „Õnne 13“ stsenarist Andra Teede räägib Sirbis sellest, miks pole sarjas näidatud homoseksuaalsust ja kõike sellega seonduvat. Teede tunnistab, et pole leidnud õiget viisi, kuidas teemat kajastada nii, et kõik oleksid rahul.

Võime vabalt nõu anda. Teatavasti üritab see seriaal olla päevakajaline ning sinna tuuakse sisse ühiskonnas olulisi teemasid.

Kui oluline teema on tänases Eestis homoseksuaalsus, on iseküsimus, küll aga on teada, et filmiauhindadele pole mõtet kandideeridagi, kui sul pole seal ühte homo või mõnda muud seksuaalvähemuse esindajat, samuti tuleb kasuks, kui tegelaste seas leidub eri rasse.

Näiteks võiks Allan leida endale armukese lohutust vajava Margna näol, Alma saaks armastuskirja mõnelt Lumumbalt, kes ta paljaks petab ja Wolt jõuab koos tumenahaliste kulleritega kohaliku kohviku ja Õnne tänava vahet sõeluma.

Niisiis on Morna rahval viimane aeg astuda 21. sajandisse ning kaasata mõni homopaar, transvestiit või lihtsalt pervert, korraldada kohaliku kvääride ajalugu uuriv konverents või geiparaad, et tuhandetele valdavalt vanemaealiste vaatajatele neile hädavajalikku ja poliitkorrektset meelelahutust pakkuda, kuniks ikka elektrivoolu veel antakse.