Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lätlased teavad oma rahva arvukust, eestlastele anti rahvaloendusest teada vaid müstiline “põliselanike” arv

-
24.10.2022
20221016_112709

Eestis varjatakse hoolikalt paljusid tegelikke arve: nii ei saanud viimase rahvaloenduse andmetest teada eestlaste tegelikku arvu, küll aga toodi välja müstiline “põliselanike” arv, kuhu olid kantud ka okupatsiooni ajal sissetoodud “uuseestlased”. Läti seevastu saladusi ei tee.

BNS annab teada: “Läti statistikaamet teatas, et riigis on lätlaste arv viimase kümnendi jooksul vähenenud 74 300 inimese võrra, kuid lätlaste osakaal rahvastikus on suurenenud. 2022. aasta alguses elas Lätis 1 182 000 lätlast. Kui 2011. aastal moodustasid lätlased kogu elanikkonnast 60,5 protsenti, siis 2022. aasta alguses oli see näitaja 63 protsenti, vahendas LSM.”

Küll tahaks eestlasedki teada, kui palju on hetkel inimesi, kes peavad ennast eestlasteks, eesti keelt emakeeleks ja ennast eesti kultuuri kandjaks; kui palju on hetkel Eestis alaliselt elavaid eestlasi ehk siis arvata maha need, kes elavad alaliselt Soomes ja teistes Euroopa riikides; milline on eestlaste protsent kogu rahvastikust, kui suur on eestlaste osa Tallinna elanikkonnast ja nii edasi.

Selliseid andmeid hetkel ei leia. Kui mõni riigiasutus teab, et need on olemas, palume anda teada Uutele Uudistele, toimetus vahendab need kogu rahvale.

Segased asjad on ka Ukraina põgenike koguarvuga, mida ei leia ei PPA ega sotsiaalkindlustusameti kodulehelt. On küll kõikvõimalikke graafikuid nende tööhõivest, ajutise kaitse taotlemisest, majutamisest ja muust, aga koguarvu ei ole.

Peaminister Kaja Kallas mängib seetõttu arvudega omatahtsi. Ukraina põgenikest rääkides ütleb ta arvuks 36 tuhat ajutise kaitse taotlejat, ERR aga vahendab: “Alates sõja puhkemisest 24. veebruaril on Eestisse sisenenud 110 425 sõjapõgenikku Ukrainast, kellest Eestisse on jäänud 60 002 inimest. Sotsiaalkindlustusameti andmetel on Eestit kasutanud transiitmaana ehk siit edasi liikunud 50 423 sõjapõgenikku.” Rahvast aga lollitatakse 24 000 võrra väiksema arvuga.

Migratsioonist rääkides kasutab Kaja Kallas arvu 1307, mis on aastane rändekvoot kolmandatest riikidest, kuid millest jääb kõrvale tohutu hulk erandeid ning kõik ajutised sisserändajad. Eestlasi teab peaminister Eestis olevat koguni 85%, nagu selgus ühes Riigikogu infotunnis.

Kõigi nende arvudega hämades tahetakse inimesed segadusse ajada ning varjata seda, et üleüldise venestamise ja slaavistamise ning läänesuunalise “avatuse” taustal võib eestlaste tegelik arv ja nende protsent kogu rahvastikus juba olla langenud katastroofilise piirini.

Eestlastel tuleb taas tõusta ja võtta saatus taas oma kätesse, nagu ütleb ka esipilt.

Uued Uudised