Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Karl Olaf Rääk: sundsüstimine ja südametu valitsus

-
26.10.2022
Karl Olaf Rääk
© Erakogu

Vaktsiinisüstist keeldunud sõjaväelaste ja kiirabitöötajate vallandamisotsused on kohtus õigusvastaseks kuulutatud ning tühistatud. Vaidluses on toetutud eelkõige õiguslikele aspektidele. Põhiseaduslike õiguste rikkumine on kindlasti lubamatu, kuid probleemil on peale juriidilise ka inimlik külg.

Miks otsustasid mõned inimesed oma töökohast loobuda, selle asemel et nõutud süstiga leppida? Amelik versioon kinnitab, et nad ajasid jonni. Töötajaid polnud piisavalt informeeritud, ei saanud asjast aru, olid lihtsalt lapsikud ja ebaratsionaalsed.

Uurimisandmeid pole selle kohta võtta, kuid suure tõenäosusega oli vaktsiinist keeldumise põhjuseks siiski mitte infantiilne trots, vaid eluterve ettevaatus. Kui peale tundmatu aine manustamist üks või kaks inimest haigestub, võib seda juhuseks pidada. Kui aga peale süsti tekkinud terviserikked muutuvad igapäevaseks kõneaineks, mõtleb terve mõistusega inimene hoolega järele, enne kui isiklik õlg alla panna.

Kujutame nüüd ette, mida võis tunda inimene, kes oli aastaid oma töösse panustanud. Ohverdanud aega ja energiat, sihikindlalt karjääri ja elu üles ehitanud. Ja nüüd teatab juhtkond, et vali: kas lased endale süsti teha või jääd kõigest ilma. Nagu vanas muinasloos: lähed vasakule, kaotad hobuse. Lähed paremale, kaotad elu. Taolist kohtlemist võib ette kujutada stalinlikus GULAG-is, mitte 21. sajandi demokraatlikus ühiskonnas. Mitte ükski inimene ei tohi tänapäeval sellise dilemma ees seista.

Meie peaminister on öelnud, et mingit sundi ei ole, kõigil on vaba valik. Ei taha süsti, kõnni mujale ja ela õnnelikult edasi. Taolise avaldusega võib esineda see, kellel puudub reaalse elu kogemus ja vähimgi empaatia nn “tavainimese” suhtes. Kui keegi on oma elu pühendanud spetsiifiilsele alale , nagu kaadrisõjaväelased, õed või arstid, ei ole tööelu nullist alustamine lihtne. Töökoha kaotusega kaasneb oht jääda ilma eluasemest ja perekonna sissetulekust.

Sundsüstimise elluviijad kaitsevad oma tegusid väitega, et võideldi viiruse leviku vastu ning ainult tänu karmidele vallandamistele suudeti pandeemia kontrolli alla saada. See väide on üdini vale. Teadmine, et nn. vaktsiinid ei pidurda viiruse levikut, oli juba eelmisel sügisel olemas. Nüüd lõpuks on tunnistatud, et mRna preparaadid polnud viiruse leviku piiramiseks üldse mõeldudki [2]. Samas nende müügikampaania käigus korda saadetud kurja enam olematuks ei tee.

Mis kõige hullem, vallandamised ja vaktsineerimised andsid lubatule risti vastupidise tulemuse. Kõige rohkem nakatusid ja haigestusid just vaktsineeritud, mitte süstimata töötajad. Viirusehooaja haripunktis valitses terav töötajate nappus, kuna vaktsineeritud olid massiliselt haiged. Mõnes kohas kutsuti hädaga tagasi isegi lahkuma sunnitud töötajaid, kuna vaid nemad püsisid terved ja suutsid teha pikki ületunde.

Kaitseväes oli nakatunute arv peale massvaktsineerimist suurem kui enne seda. Järelikult, vaktsiinisunnil ei olnud mingit tulemust. Vaktsiini järelmõjusid ajateenijatel ning kaadrisõjaväelastel pole reaalselt uuritud, kuigi statistiliselt peaks nende hulk ulatuma mitmesajani. Noorte sportlike meeste puhul on vaktsiini kaitsevõime olematu, kuid kõrvalmõjud, nagu füüsilise vastupidavuse vähenemine, keskendumishäired, südameprobleemid, liigesepõletikud ja muud (seni on kirjeldatud 23 erinevat nähtu) võivad kesta pikka aega. Kui suurt kahju vaktsineerimine Eesti kaitsevõimele kokkuvõttes tegi, isegi arvestamata spetsialistide lahkumist, pole teada ja keegi ei kavatsegi seda uurida.

Veel üks mõtlemapanev detail. Peaminister Kaja Kallas on väitnud, et vaktsiinisunni asjus on riigi vastu algatatud kümneid kohtuasju ja ainult üksikud on kaebajate kasuks lahenenud. Ütlemisest kõlab kindel usk, et kaebame aga edasi ja küllap riik lõpuks kõigile ära teeb. Teeb kaebajate enda taskust võetud raha eest.

Milles täpsemalt seisab riigi võit, kui see sunnib inimesi endale kahtlaseid aineid sisse süstima, kannatanud teeb aga kohtus maatasa? Mõelgem selle üle järgmine kord, kui meile empaatiast, paremini hoidmisest ja kindates kätes olemisest reklaame näidatakse. Mõelgem ka selle üle: kas uskumatus mastaabis kurja teinud inimesed väärivad kohta püünel või midagi muud.

Karl Olaf Rääk
Viited ja märkused:

Üldine märkus: preparaadid, mida meile vaktsiinide pähe müüakse, ei ole vaktsiinid, vaid geeniteraapia preparaadid.

Bayer executive: mRNA shots are ‘gene therapy’ marketed as ‘vaccines’ to gain public trust
https://www.lifesitenews.com/news/bayer-executive-mrna-shots-are-gene-therapy-marketed-as-vaccines-to-gain-public-trust/

[2] Kliinilistes uuringutes ei uuritud Covid-vaktsiinide kaitset nakatumise ja raskelt haigestumise vastu
https://teadusuudis.ee/artikkel/kliinilistes-uuringutes-ei-uuritud-covid-vaktsiinide-kaitset-nakatumise-ja-raskelt-haigestumise-vastu