Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas Jüri Ratas on end sassi tantsinud?

-
26.10.2022
Jüri Ratas ja Kaja Kallas
© Uued Uudised

On need nüüd tantsutrennid või reitingulangus, mis Keskerakonna esimehele Jüri Ratasele nii rängalt mõjuvad, et ta hakkab otsesõnu segast peksma.

Nimelt ütles Jüri Ratas ERR-i veebisaates “Otse uudistemajast”, et Reformierakonna ja EKRE valimiste-eelse kukepoksi on need kaks parteid ise kokku leppinud ja teevad selles koostööd. No annab ikka välja mõelda!

See on küll tõsi, et Reformierakond on kuklasse hingavast EKRE-st selgelt ärritunud ning käivitas pärast nende volikogu kogunemist, kus Kaja Kallase räme retoorika rahvuskonservatiivid ette võttis, kibekähku reklaamikampaania, mida toetavad ka isa Siim Kallase ja teiste paanilised, mustavad ja valesid täis artiklid massimeedias, kus enamasti mängitakse Vene kaardile. Ometi pole see kõik pika mõjuga, vähemasti kuni järgmise kuu elektriarveteni ja suurema ostuni toidupoes.

Mis puutub veel Jüri Ratase fantaasiasse, siis selle kohta märkis Urmas Reitelmann EKRE fraktsioonist, et pidevas languses oleva toetusega erakond peaks sisekaemusega tegelema, mitte vandenõuteooriatega fantaseerima. „Näriliste ja konservatiivide kokkulepet ei saa sündida juba selle tõttu, et konservatiivid seisavad Eesti Vabariigi säilimise, närilised aga eestivaba riigi loomise eest,“ ütles Reitelmann.

Küll tegi aga Keskerakond teatavasti koostööd Reformierakonnaga pärast seda, kui EKRE-le nuga selga löödi. Ja nüüd näeme kõik, mis sellest välja tuli.