Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kert Kingo: mitte Mihkelsoni jälestusväärsest teost avalikult rääkimine, vaid tema tegevus riivab lapse õigust

-
28.10.2022
Kert Kingo
© UU

See, kuidas reformierakonna juhist (nais)peaminister Kaja Kallas üritab nii jälestusväärset tegu, mida tema parteikaaslane Marko Mihkelson tegeles, tähtsusetuks pisendada, on lihtsalt vastik.

Sisuliselt õigustada seda “argumendiga”, et: “Marko suhtes ei ole alustatud ühtegi uurimist ning selle juhtumi taustal on väga keeruline vaidlus ja konfliktsed suhted laste vanemate vahel. Kõige tähtsam on selles olukorras kaitsta laste eraelu puutumatust. Tegu on kahetsusväärse juhtumiga, mis riivab tugevalt inimeste eraelu ning seega tuleks hoiduda ennatlikest järeldustest ning poliitilisest kättemaksuhimust.“ See annab tunnistust selle naissoost inimese kohta nii mõndagi.

Mihkelson seda kõike just ju tegigi! Mitte Mihkelsoni jälestusväärsest TEOST avalikult rääkimine, vaid tema tegevus ehk laste katmata intiimpiirkonnast fotode tegemine, nende säilitamine/salvestamine ja “pilve” üleslaadimine, riivab tugevalt nii selle lapse õigust kehalisele puutumatusele kui ka sellega seoses õigust tema eraelu puutumatusele.

See, millised olid nende laste vanemate omavahelised suhted, ei puutu asjasse. Äkki just Mihkelsoni teo tagajärjel tekkisidki vanemate vahel konfliktid?

Kuidas saab üks naine ja ema õigustada nii jälestusväärset tegu ja selle toime pannud inimest?

Kaja Kallas, kuidas sa said kogu see aeg, mil sulle oli see võigas tegu teada, rahulikult magada ja vaikida, osaleda nii selle teo varjamises?

Ja loomulikult reformikate stamplause “ei ole alustatud uurimist” olukorras, kus nad on ise käiku pannud kogu oma mõjuvõimu ja kõikvõimalikud mõjutusvahendid, et uurimist ehk kriminaalmenetlust ei alustataks.

Lihtsalt pole sõnu…on ainult sügav põlgus!

Ja veel. Tsitaat: “Näiteks ühe foto puhul on hageja poolt kirjutatud, et laps oli pildil nii, et näha oli vaid tema katmata intiimpiirkond ”

Reformierakondlasest ülbe ja üleoleva käitumisega Marko Mihkelson on ise selgitanud, et pildid olid tehtud eksimusest, mänguhoos.
Jajaa, nii nad räägivad alati – PEDOFIILID, mõtlen.
Täiskasvanud inimene peaks ikka oskama eristada sündsaid pilte ebasünnistest. Isegi kui avastab hiljem pilte läbi vaadates, et mõni neist on ebasünnis, kustutab ta need ära, mitte ei säilita ja ei salvesta.
Ja loomulikult, kuna tegemist on reformierakondlasega, siis kriminaalmenetlust ei alustatud. Iga teine oleks sellise tegevuse eest pedofiiliasüüdistuse saanud.

Kert Kingo, riigikogu liige (EKRE)