Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Oravate loogika: kui on kogenud ja pädev, siis võib isegi pedofiilia olla sallitud?

-
28.10.2022
309091766_678155693980589_7267046700636999091_n

Peaminister Kaja Kallas ütles erakonnakaaslase ja riigikogu liikme Marko Mihkelsoni suhtes meedias tõstatatud lapse kohatu pildistamise süüdistusi kommentaarides, et tegu on kahetsusväärse juhtumiga, mis riivab tugevalt inimeste eraelu, ning seega tuleks hoiduda ennatlikest järeldustest ning poliitilisest kättemaksuhimust.

Kas Reformierakonna ülbikud tõesti arvavad, et inimesed on ullikesed, kel puudub vähimgi mälumaht?!

Kas Kallas arvab, et keegi ei mäleta, milline poliitiline roim sooritati EKRE ministri Marti Kuusiku kallal ligi neli aastat tagasi? Ometi selgitas kohus, et Kuusik oli süütu. Kas Kuusiku juhtum ei riivanud eraelu, kas seal ei olnud lapsed mängus?

Kogu selle juures on lausa hirmus lugeda Reformierakonna riigikogu fraktsiooni esimehe Mart Võrklaeva küünilist hinnangut selle kohta, et „pornopiltnik“ Marko Mihkelson võiks jätkata riigikogu väliskomisjoni esimehena, sest ta on välispoliitikas väga pädev.

Võrklaeva sõnul on riigikogu väliskomisjoni esimehe positsioon oluline ja Marko Mihkelsonil on ametikohal pikaajaline kogemus, mistõttu ei oleks praegu vajadust teda sellelt kohalt taandada.

Appi, mis loogika!

Ka Marti Kuusik on IT-alal väga tugev, milleks tagasi astuda? Või tuleb tulevikus mõni poliitik areenile, kes on mõnes spetsiifilises valdkonnas väga tugev, aga juhtumisi on ta näiteks mõrvar. Mis siis?

“Küsimus ongi selles, et kas siis on midagi sellist toimunud, nagu väidab ajakirjandus, või väidab üks pool, või on lugu nii, nagu räägib seda Marko Mihkelson. Kuna neid pilte ei ole me näinud, ei soovigi näha, ja ei tea selle juhtumi üksikasju, siis sealt inimest ka hukka mõista, on minu meelest samuti ennatlik,” märkis Võrklaev.

Ja tuletame taas meelde Kuusiku kaasust.

Need koheva sabaga rotid on pagana kaksikmoralistid! Aga see pole muidugi ammu enam mingi saladus.