Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Elon Musk ei ostaks ETV-d

-
28.10.2022
“See masin tapab pedofiile!” Gerli Tali foto

Vaadates reedest Aktuaalset Kaamerat oli tunne, et tegemist on mingisuguse Marko Mihkelsoni toetusrühma, tantsutüdrukutest ergutajate või tema kinnise klubi liikmetega. Päeva tähtsaim uudistesaade algas traagiliste häältega, nagu oleks Venemaa Narva ära võtnud. „Mihkelsoni rünnatakse! Me kordame: Mihkelsoni ja reformierakonda rünnatakse!“

Tuntud näod Trallast Võrklaevani ja Kärmasest Tammerkini rääkisid sellest, et kõik on korras, et politsei ei leidnud põhjust asja algatada jne.

Kui te ainult üritaksite seda ma murelikku kampa kõrvalt vaadata, kodanikud Marko Mihkelsoni nimelise klubi auliikmed ja tema õigustajad! Neli klaasistunud silmadega meeshinge veenavad vaatajaid selles, et laste intiimkohtade pildistamises ei ole mitte midagi taunimisväärset.

Äkki teie jaoks tõesti.

Kui „pealtnägija“ teadis nendest piltidest juba aastaid ja oli vait, asetab see saatetegijad passiivsete kaasosaliste rolli. Politsei aga tegi vea, et ei salastanud fotoasja 75 aastaks, nagu on kombeks, kui mõni orav ikka kõvasti sabapidi kinni jääb. Ja Kaja Kallas, kes teadis valitsust moodustades sellest inetust loost, on siis kaasosaline.

Kui Marko Mihkelson need fotod tegi ja tegemist on faktiga, siis edaspidine on juba tehniliste detailide täpsustamine, pehmendavate ja raskendavate asjaolude kinnistamine ning mugava vanglakambri reserveerimine VIP-ile. Kui Kärmas, Tammerk, Tralla, Võrklaev, Kallas jpt. ei näe alasti lapse  pildistamises, ja veel selliste detailidega, mitte midagi halba, siis tuleks kontrollida nendegi telefonid ja sülearvutid. See ei ole too juhus, kui pervert üritab internetis ahvatleda politsei veebikonstaablit, arvates, et too on alaealine. Ei, jutt käib konkreetsest, mitte virtuaalsest lapsest, kellel on isikukood, oma lapselikud hirmud ja soovid, kellel pole mitte mingit elukogemust. Jõuab see üldse teieni?

Aga truualamlikult askeldav riigimeedia sai oma püüdlikkusele vaatamata ninanipsu: ei MM ega KK ei soostunud AK-le selgitusi andmast. ETV-le makstakse valitsuse poolt selliseid miljoneid, et selle raha eest tehku seda räpast verbaalset tööd omaenda suuga. Ja tehku korralikult.

Õigesti tegid Postimehe juhid, et ei hakanud riiklikule ETV-le mitte mingeid selgitusi andma, viidates sellele, et lehes on kõik kirjas. Miks te arvate, et sõltumatu meedia peab valitsusest rahaliselt sõltuvale ja jalutusrihma pikkusega rahulduvale klähvivale riigimeediale midagi selgitama? Aga äkki te ei teagi, missugust survet praegu avaldatakse ausale ajakirjanikule Georgi Beltadzele?

“President” Alar Karis, kes kord mängib lastega lumesõda, kord loeb lasteaia kasvandikele presidendiraamatut, kord mängib lastega Rakvere spordihallis pinksi, võiks ja peaks siin kohe sõna võtma. Aga on vait, nagu ka Kersti Kaljulaid, kes peaks ÜRO volituste alusel kogu maailma laste õiguste eest seisma.

ERR-i “eetikanõunik”, kes on aastaid ETV sigadusi kinni mätsinud ja õigustanud pornomaalide näitamist ja nendel jäädvustatud geide suguelundite ja sugulise vahekorra eksponeerimist Ringvaates ehk ajal, kui saadet vaatavad lapsed, ei tekita antud olukorras usaldust, aga küsimusi küll. Palju küsimusi, nagu ta ise suvatses väljenduda. Kas tegemist on eetika valvuri või valitsuse ja riigimeedia ebaeetilisuse kinnimätsijaga? Isegi üks ringhäälingunõukogu liige nimetas teatud  telesaatejuhte “sodomiitideks”. Isegi hommikutelevisioonis roojatakse nüüd inimeste hinge juba sõna otseses mõttes, näidates solvavaid ja eestlasi mõnitavaid perversseid multikaid. Ja Anu Välba itsitab, suu kõrvuni. Kes te siis pärast seda olete?

Õppige teiegi lõppude lõpuks nimetama asju nende õigete nimedega, lõpetage vassimine ja meediaadvokaatide mängimine kõigi oravate sigaduste puhul. Teie haiguse ravi oleks kindlasti Elon Musk, kes ostis ära Twitteri ja peksis esimese asjana laiali kogu selle mädanenud juhtkonna – juhid, tsensorid, kallutajatest „ajakirjanikud“ jne.

Kahjuks ei huvita Muski väiksed prügimäed, tema päralt on kosmos.

Ivan Makarov