Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kert Kingo: näpuga näitamine võika teo avalikustajate, mitte selle toimepanija suunas, näitab, kuhu me jõudnud oleme

-
31.10.2022
Kert Kingo
© UU

EKRE Riigikogu saadik Kert Kingo kritiseerib rahvusringhäälingu ajakirjanduseetika nõuniku Tarmu Tammerki seisukohta “sellist meediakohut poleks pidanud läbi viima.”

“See, milline on meie ajakirjanduse, uurimisasutuste, osade psühhoterapeutide ja muude “ekspertide” tegelik moraal, kajastub nende sõnavõttudes seoses Mihkelsoni asjaga. See on nii väärastunud, et süda läheb pahaks.

Kuidas Teil piinlik pole! Mis inimesed te olete?

Lapse õigusi RIKKUS Marko Mihkelson, kui tegi algkooliealisest lapsest pilte, mis on iga normaalse täiskasvanu ja lapsevanema jaoks vastuvõetamatud, punane tuluke.

Kajakallaslikult näpuga näitamine nende poole, kes võika teo avalikustasid, mitte selle toimepanija suunas, näitab, kuhu me naisvalitsejanna juhtimisel jõudnud oleme.

Selle looga paljastus järjekordne süvariigi seltskond, kes hävitavad meie väärtusi ja usku ausasse ning seaduslikku asjaajamisse. Meie riigis ei ole neid enam!

Kõigile teile Mihkelsoni jälestusväärse teo kinnimätsijatele ja silujatele – kui alustasite Marti Kuusiku hävitamise protsessi, kuidas tema alaealiste LASTE õigustega oli? Kas siis ei olnud teie jaoks LAPSED, nende turvatunne ja nende eraelu puutumatus olulised?

Ei, sest siis sobis see teile kõigile!”