Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas Reformierakonnal õnnestus laiendada oma toetajaskonda latentsete pervertide arvelt, näitavad märtsivalimised

-
31.10.2022
Oleksid mul sellised, oleksin Cicciolina!

Paljud arvavad, et reformierakonna šansid edukatele märtsivalimistele kahanesid pärast Marko Mihkelsoni hiilgava fotoseeria kirjelduse avalikustamist Postimehes ja Kuku raadio eetris. Paraku on tegemist illusiooniga, sest nüüd hääletavad oravate poolt kõik latentsed pedofiilid, kellele on erakond kinkinud karistamatuse tunde ja edastanud ametliku kutse kapist välja astuda. Loomulikult on niigi Kallase pervoerakonna usku ka kõik lgbtjoprsthuiduilased, transvestide kandjad, tsellutrallad, sotsionud, müürilehelased, sirpjavasardajad, svetabaarlased, pariskristid, ringvaatajad ja muud oma tilli nüsijad.

Ka Siim Kallas, kes tõotas lahkuda poliitikast, avaldas soovi jälle kandideerida, et toetada koduerakonda.

Reformierakonna juhid on võtnud üle Vladimir Putini kuulsa fraasi „Kui vanaemal oleksid vanaisa suguorganid, siis oleks ta mitte vanaema, vaid vanaisa.“ Vastates ERR-i korrespondendi Juhan Värgi küsimusele, nähvas peaminister vastu Putini moodi: „Kui tädil oleks rattad all, oleks tädi omnibuss.“

Seejärel tegi Kaja Kallas Riigikogus žesti, mis võib tõlkes tähendada „Oleksid mul sellised, oleksin Cicciolina!”

Aga oma tütarlapselikust rõhutav aasta seksikaim Grete Paia, kellele lapseohtu inimesi altpoolt pildistav Marko Mihkelson nähtavasti ei imponeeri, sattus ilmselt paanikasse ja kasutas enesekaitseks kleeplinti.

Täna igaüks, kes hääletaks reformierakonna poolt, näiks ikka üsna kahtlasena. Head lastevanemad, kui teie naabruses on oravate armastajaid, hoidke oma lastel silm peal.

Ivan Makarov