Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ungarist on saamas 21.sajandi Ida-Rooma riigi mantlipärija

-
01.11.2022
Siimo Lopsik

Victor oli Rooma impeeriumis tiitel mis anti võidukatele väepealikele. Euroopas on üks riik, mis paistab eriti silma võiduka vastuseisuga üleilmastumise ja progressiusu hullustele: Ungari, mida juhib Victor Orban.

Võidu rõhutamiseks krooniti Victor (võitja) loorberipärjaga. Eesti heraldikas on sama tähendusega tammepärg, mis kroonib muuhulgas Eesti Vabariigi vapilõvisid.

Massimeedia manipuleerivas infomüras pole enam täpselt aru saada, kes on võitja ja kes kaotaja. Ühiskonnas on küll päris väärtused alles, kuid neist pahatihti ei hoolita.

Victor ei esinda ainult sõjalist edu ja kuulsust. Victor on täna see, kes seisab vastu globalistide suure lähtestamise tüüpi vandenõudele, mille eesmärk on rahvuste hävitamine ja inimeste orjastamine.

Uue maailmakorra kehtestamiseks on progressiivsetest valeteadustest välja imetud rohehüsteeria, libapandeemia, geenimürkidega massvaktsineerimine, sõjapalavik; nagu ka loomulike soorollide segamine koos laste perverteerimisega, massiimmigratsioon ehk suur asendamine ning nii edasi.

Euroopas paistab silma üks riik, mille juhid on suutnud oma rahvast üleilmastumise hulluse eest edukalt kaitsta. See riik on Ungari, mida juhib Viktor Orbán. Kui lääneriikides üldiselt paistab olukord olevat üha masendavam, siis Ungari on “vana” Euroopa kõrval päikesekiir. Ungari 12 aastat võimul olnud peaminister Orbán suudab edukalt laveerida nii Idast kummitava Venemaa imperialismi kui Euroopa Liidu ideoloogiliste ja föderalistlike hulluste vahel.

Euroopat ühendav, kontinendi tegelik kultuuriruum on tuhandeid aastaid vana ja see põhineb kolmel sambal: Vana-Kreeka filosoofia, Rooma õigus ja kristlus. Neile kolmele on rajatud Vahe- ja kogu Euroopa taassünd.

Kui Rooma keisririik oli valinud allakäigutee, suutis uus Rooma, mis hiljem sai nimeks Ida-Rooma (Bütsantsi) Keisririik, Rooma kultuuri säilitada ja luua uue võimsa tuhandeaastase riigi.

Ungarlased suutsid nelja sajandi eest koos austerlastega peatada Euroopa islamiseerimise ja on täna koos Poolaga päris Euroopa väärtuste, mitte nomenklatuurse Euroopa Liidu rüvedate ideaalide, hoidjaks.

Riik peab oma väärtuste hoidmiseks kandma hoolt rahvastiku juurdekasvu ja perede heaolu eest. Mees peab jääma meheks ja naine naiseks ning sooideoloogia lõhub ühiskonda. Sisserändajad peavad täielikult assimileeruma ja ei Ungari, ega Eesti rahvas ei ole midagi kellelegi võlgu. Nii nagu Covidi režiimi ajal võis saata Kuu peale põhiseaduse ja rahvusvahelised kokkulepped, nii saab ka päriselt eksistentsiaalses energiakriisis loobuda rohekavadest ja Eestil ei ole Euroopa Liidu ees nürimeelse kliimapoliitika kohustusi. Kui Eestis on eurotsooni kõige kõrgem inflatsioon, on see päris kriis. Seda olukorras kus Ungari on lisaks õiguslike vabaduste üks musternäide ja Polity vabaduste indeksi järgi demokraatlikum riik kui reformierakondlik Eesti vabariik või Euroopa Liidu pealinna, Brüsseli, asukohariik Belgia.

Ukrainas käiva sõja valguses peab mõistma, et tegemist on globalistliku sõjaga USA ja Venemaa vahel ja nii palju kui Ukraina võitleb Venemaa agressiooni vastu, võitleb see ka nõndanimetatud “liberaalse” maailmakorra eest. Loomulikult peab Venemaa selle sõja kaotama, kuid kõigile on teistmoodi vastuvõetamatu kõiki ja kõike üheülbastav ning nüristav uus maailmakord.

Juba roomlased teadsid Ex Oriente Lux – valgus tuleb idast. Täna on selleks valguseks Euroopaliku kultuuri säilimine Kesk-Euroopas ja seda suuresti tänu demokraatlikule Ungarile. Lääne-Euroopast on saamas juurteta segarassiline manduv piirkond, mille kõrval muutub Kesk-Euroopa üha olulisemaks poliitika kujundajaks. Selles on suur teene Ungari pikaaegse peaministri Victor Orbani tegevusel. Täna on tark ka Eesti riigil ja rahval juhinduda Ungari eeskujudest, kui me soovime kaosesse kiskuvas maailmas ellu jääda.

 

Siimo Lopsik, EKRE