Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Kogemata tehtud ebasünnis foto”: Mihkelson paneb tuima ja jätkab poliitikas

-
02.11.2022
Marko Mihkelson, lapspornopiltnik välispoliitikas.
© UU

Möödunud nädalal avalikkuse ette jõudnud nilbe pildiskandaali peategelane, riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson (Reformierakond) kinnitas ohvritalle mängides intervjuus ETV saatele “Pealtnägija” televaatajatele otse silma vaadates, et kavatseb poliitikas jätkata.

“Ma ei tahaks, et sellest loost tekiks pretsedent, et inimesi ongi lihtne tühistada, et ongi lihtsalt võimalik selliste rünnakutega neid eemaldada avalikust elust,” põhjendas Mihkelson.

Nüüd on siis selline jutt! Kui siin on inimesi palju väiksemate asjade pärast tühistatud ja neid on taga kiusatud nii meedia kui ka teiste poliitikute poolt, pole sellist juttu küll aetud.

Iga päevaga näib üha enam, et Reformierakonna liikmetele kehtivad topeltstandardid, mida peavoolumeedia aitab kenasti kultiveerida.

Sellest, et nende moraalikompass kildudeks purunes, oleme juba kirjutanud. See ei sega ilma mingisuguse häbitundeta Mihkelsonil jätkata ja tal jääb veel õigust ülegi. Möönab mokaotsast siiski, et ministriks saamine jäi tal selle perversusse taha.

“Ma ei ole lõplikku otsust teinud, aga ma tean, et väga paljud minu valijad tahavad näha, et ma jätkaksin Eesti välis- ja julgeolekupoliitikas Eesti huvide eest seismist,” lisas Mihkelson.

Kogu rünnakut tema vastu peab Mihkelson ebaõigeks. Ei hakka siin enam meenutama Marti Kuusiku või mõne teise meedias risti löödud ja hiljem õigeks mõistetud inimese lintšimist.

Marko Mihkelson kinnitab, et nii tema kui ta abikaasa on lapse bioloogilise isa ees korduvalt vabandanud kogemata sündinud ebasündsa foto pärast.

Neid fotosid tehti „kogemata“ 19. Ja kes kuulis tänaseks KUKU raadiost maha võetud saadet „Muuli ja Aavik“ ja sealt edastatud üksikasjalikku kirjeldust hagist, siis sellist pilti ikka annab kogemata teha ja veel kusagil talletada!