Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rudolf Jeeser: Reformierakond on paanikas

-
03.11.2022
Rudolf Jeeser

EKRE ringkondade koordinaator Rudolf Jeeser leiab, et Reformierakond on oma nii varajast kampaaniat alustades paanikas.

„Reformierakond mitte ei alustanud valimiskampaaniat, vaid püüab suure rahaga anda vastulööki EKRE-le, kes nõuab elektri hinna langetamist ja kogub petitsioonile allkirju,“ sõnas Jeeser Maalehele.

„Reformierakond on EKRE toetusnumbritest paanikas ja püüab nüüd panna inimesi unustama, et Kaja Kallase valitsuse ajal rahvas vaesub ja hinnad tõusevad rekordilises tempos ja ettevõtted pankrotistuvad,“ lisas ta.

Jeeser: „Samasugust propagandatehnikat kasutab Venemaal Putin – elu läheb halvemaks, ettevõtted panevad uksi kinni, aga inimeste moraali hoitakse üleval võitlusega „ukraina natside“ vastu. Eestis on „ukraina natside“ rollis meie erakond. Reformierakond kasutab Putini võimulpüsimise tehnikaid üks-ühele. Õnneks on Eestis piisavalt inimesi, kes näevad selle manipulatsiooni läbi.“

Ta lisas: „Mis puudutab valimiskampaania algust, siis EKRE jaoks kestab valimiskampaania aasta ringi. Meie eesmärk ei ole kaks kuud enne valimisi püüda inimesi õõnsate lubadustega. Me oleme selgelt maailmavaateline erakond ja peame oluliseks, et inimene toetaks meid maailmavaatelisel põhjusel.“

Jeeseri sõnul on EKRE oma välireklaamikampaania planeerinud uude aastasse. Kampaaniaeelarve on suurem kui varasemate valimiskampaaniate eelarved. Valimissõnumid ja programmid on töös ja nendega tullakse välja lähikuudel. Valimisnimekirjad paneb EKRE lukku lähinädalatel.

 

Allikas: Maaleht