Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna valitsetav riik ei meenuta enam millegagi eestlaste 1918. aastal loodud ausat Eesti Vabariiki

-
10.11.2022
Nii arvab rahvas.
© UU

Reformierakond pole mitte kunagi RIIKI KLASSIKALISES MÕTTES tahtnud juhtida. Alates Siim Kallasest on nad seda teinud RAHA ja VÕIMU enda valdusse haaramiseks ja juhtimiseks isikliku rikkuse suurendamise eesmärgil. Meil ei ole riik, meil on rahamaffia alates S. Kallase 10+23 miljonist.

Nad on kogu aeg jutlustanud, et raha ei tule riigieelarvesse seinast, selle loovad ja toovad eelarvesse ettevõtjad. Tähendab nemad esindavad ja kaitsevad Eesti ettevõtluse ja ettevõtjate huve.

Nüüd on nad sellest loobunud, nad lasevad Eesti ettevõtluse pankrotti, sest NÜÜD TULEBKI RAHA SEINAST – nii kui keegi kuskil pistiku seina torkab, nii raha tuleb! Eesti Energia kasumid on juba 1-1,5 miljardit – TEHTUD.

Vastavalt on nad asunud oma ajaloo kuritegusid ja rahavarguste tagalat kindlustama. Nimelt on nad avastanud, et Ukraina sõda on neile soodsa võimaluse kätte mänginud. Neil ongi nüüd võimalik nii eestlaste ettevõtlus kui eestlased VÄLJA VAHETADA.

Nimelt:

– tuua riiki sajad tuhanded idaslaavi immigrandid, anda neile järgmistel kohalikel valimistel valimisõigus ja järgmisteks riigikogu valimisteks vormistada nad juba kodanikeks;

– ühtlasi saab neist pankrotistatud eestlaste ettevõtluse odavalt kokku ostavatele välisfirmadele hea odav tööjõud.

Siis on praegune III REFI-EV juba üle läinud IV EV faasi, mis enam mitte millegi poolest ei meenuta eestlaste 1918. aastal loodud ausat Eesti Vabariiki. Ja siis pole enam jäänud kedagi, kes Reformi ja reformarite kuritegusid meenutaks, rääkimata nende hukka mõistmisest.

Riigi juhtimine on TEENIMINE. ME PEAME SELLE OLUKORRA TAASTAMA. Meil on selleks viimane võimalus.

Ma tunnistan, et ma ei suuda Reformierakonna sigatsemist sisuliselt enam päevagi kauem taluda. See kuritegelik jant 1918. aastal loodud ausa Eesti Vabariigiga, meie rahvusriigiga, tuleb lõpetada.

Ülla Vähk