Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eeva Helme: millise “töö” juurest minister Järvan ära kisti, kui tema haldusalas toimuvad suured koondamised? 

-
13.11.2022
Minister Järvan “teeb tööd”:
© Kuvatõmmis

EKRE poliitik Eeva Helme kritiseerib sotsiaalmeedias ettevõtlusminister Järvanit, kes luges Riigikogus demonstratiivselt raamatut, samas kui tema haldusalal on kriis.

“Selle nädala kolmapäeval luges ettevõtlusminister Järvan riigikogu infotunnis demonstratiivselt raamatut ning hiljem põhjendas seda sellega, et saadikud ettevõtluse vastu huvi ei tunne.

Viimase Maalehe vahendusel saame lugeda, et kollektiivsest koondamisest on töötukassale 7. novembri seisuga teatanud juba 30 töötleva tööstuse ettevõtet. Samast valdkonnast on juba saanud koondamisteated kätte ca 1400 inimest.

Ettevõtjad ei näe tunneli lõpus valgust, mistõttu niisugused otsused on tulnud langetada. Võrdluseks tuuakse ka teistest riikidest ettevõtjatele kehtestatud abimeetmeid, mida meil ei ole ja peaministri sõnul ka ei tule.

Ja siit tekibki küsimus, et kui Järvan kurdab, et saadikuid ettevõtluse käekäik ei huvita, siis kuidas tema endaga lood on?! Tundub kellelegi, et huvitab?!

Järvan: “See on rahva raha raiskamine, kui minister lihtsalt võetakse n-ö töö juurest ära ja pannakse riigikogus istuma.”

1400 inimest on vaid ühest sektorist koondatud, neid valdkondi on on aga teisigi. Ettevõtted üksteise järel sulgevad uksed. Seega, millise “töö juurest” minister ära võeti selleks kaheks tunniks, mida viis kuud pole jõudnud teha?!”