Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poolametsad koguvad ukrainlastele talvevarustust

-
22.11.2022
Anti Poolamets (vasakul) kuuliveste valmistamas

EKRE poliitikud Anti ja Evelin Poolamets koguvad ukrainlastele talve üleelamiseks varustust, mis pannakse teele kohe kui bussid on maast laeni vajaliku kaubaga täidetud.

Seekordne abisaadetis on juba kolmas, mille mittetulundusühing Ukraina Eest on sõjakoldesse läkitamas. „Sõnad ja diplomaatia on väga tähtsad – see on Ukraina abistamisel otsustav, et nad teaksid, et abi tuleb,“ märkis mittetulundusühingu üks asutajatest Riigikogu EKRE fraktsiooni liige Anti Poolamets, kuid nentis, et tema ja ta lähikondlaste jaoks on väga oluline ka käed külge panna ja reaalselt abi nö põllule toimetada, vahendas portaal Lääne-Virumaa uudised.

„See on väga eriline tunne, kui saad midagi päriselt ära teha. Näiteks kui me käisime Kadrinas tegemas kuuliveste ja pärast saadeti Ukrainast pilt kuulijäljest selles vestis, et näete, jäime ellu, siis mõistad, kuivõrd oluline see abi oli,“ nentis Poolamets.

„Praegu on meil komplekteerimisel kaks bussi. Juurde otsime talvevarustust, generaatoreid ja muud sellist, mis aitaks inimestel seal talve üle elada. Neil on ka seal talviti -20 kraadi. Kui näiteks on kasvõi kümme paari sooja pesu kaasa võtta, siis see on juba käega katsutav abi,“ rääkis Poolamets.

Annetusi saab teha MTÜ Ukraina Eest LHV Panga kontole nr EE377700771007665311.