Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Päeva sõel(med.): Raimond Kaljulaidi põhjatu inspiratsiooniallikas; Yana Toom: ukraina põgenikud tulid Eestisse venelaste juurde; ETV on ikka hämmastav silmakirjateener; Neevalinnas oli mees viis päeva naine, aga ise ei teadnudki seda

-
22.11.2022

Kes maksab, see tellib ka muusika: vana tõde kehtib nii eesti sotsioloogia, meedia kui ka paljude poliitikute kohta.

Postimees vahendab: „Üle poole miljardi euro suuruses krüptorahakelmuses ja rahapesus osalemise kahtlusega ärimehed Ivan Turõgin ja Sergei Potapenko olid 2019. aasta europarlamendi valimistel kandideerinud Raimond Kaljulaidi suurima annetusega toetajad.“

Kaljulaid on aastaid olnud üks venemeelsemaid eesti poliitikuid üldse ja tema kolumnid spetsiaalselt vene meedia jaoks olid selles mõttes ületamatud. Kuid viimase aastaga on mehega toimunud täiesti maagiline pööre ja paljud putinistid solvusid Raimond Kaljulaidi peale tema sama ägedate sõnavõttude pärast Venemaa ja „vatnikute“ teemal.

Ma seostasin seda müstilist muutust fašistliku Venemaa sõjaga Ukraina vastu ja sooritatavate sõjakuritegudega, aga nüüd selgus, et Kaljulaidi nüüdseks ootamatult otsa saanud hüpertrofeerutud russofiilial võis olla ka rahaline inspiratsiooniallikas Turõgini ja Potapenko annetuste näol.

„Kokku läks Kaljulaidi kampaania maksma 95 240 eurot, millest 8080 eurot tasus ta ise. Kaljulaid ütles täna rahvusringhäälingule, et täpsemaid poliitilisi huvisid annetajad ei avaldanud,“ teatab Postimees.

No muidugi, härra Kaljulaid, missugused poliitilised huvid seal võiksidki olla. Kui, siis ehk ainult etnilised. Oleksid sa pääsenud Europarlamenti, oleksid seal praegu Toomile Ždanoka eest.

+ + + + + + +

Natuke ülalmainitust Toomist: rus.delfi avaldas loo „Yana Toom: Donbassi tõesti pommitati 8 aastat. Tõsi küll, praegu on juba tapetud palju rohkem lapsi“.

Seal väidab Toom, et ukraina põgenikud tulid Eestisse mitte eestlaste, vaid venelaste juurde:

„Ma tean, et ukrainlased tulid siia sellepärast, et siin võib kõike (teha, saada – I.M.) vene keeles. Ma alati räägin venelastele, narvalastele – et pole vaja karta. Nad tulid ju meie juurde. Mitte Urmas Reinsalu juurde, vaid meie, venelaste juurde, sest meiega võib rääkida.“

See, et Toom taob kogu aeg ennast rinda ja muudkui kordab „meie, venelased“, meenutab vene kultusfilmi “Vend 2”, kus Ameerikasse saabunud peakangelasele müüb katkise auto seal juba aastaid elav „r“ tähte mittehääldav juut, kes ütleb: „Kuulge, noormees! Meie, venelased, ei peta teineteist!“

https://www.youtube.com/watch?v=8GODda0A4pk

+ + + + + + +

Vasakule kaldu riiklik ETV tulistab vahetpidamata endale jalga: nüüd mindi Kataris alanud jalgpalli MM-ile kallale ja väidetakse, et see „on üks vastuolulisemaid turniire ajaloos”. Näitleja Henrik Kalmet selgitas saates “Jalgpalli MM katarsis”, millise hinnaga on valminud Katari jalgpallistaadionid. Suurt spordisündmust varjutavad korruptsioonijuhtumid, seksuaalvähemuste tagakiusamine ning naiste ja võõrtööliste keerulised tingimused. Samuti on aastate jooksul MM-rajatiste ehitusel hukkunud paljud töölised.“

See, et pederastidele ei lubata seal oma sümboolikat demonstreerida, pole mitte mingi „seksuaalvähemuste tagakiusamine“. Istu rahulikult kodus ja „seksuaalvähemle“ kuni võhm väljas ja kõht läheb tühjaks, aga jalgpalliväljakule, jah, selle moslemeid solvava sümboolikaga ära tõesti roni.

„Naiste ja võõrtööliste keerulised tingimused“ ja „korruptsioonijuhtumid“ Kataris ei peaks olema ETV kommenteerida, seda enam et Eestis on näiteks Mihkelsoni kasulapsed vägagi „keerulistes tingimustes“, omagi eesti töötajaid kooritakse ja röövitakse, meie naisi vägistavad Aafrikast sissesõitnud taksistid ja ohvrid jäävad kohtus ise süüdi. Ja Pealtpiiluja boss Kärmas vaatab Mihkelsonile truualamlikult suhu. Eesti on koht, kus pedofiilide abilised ähvardavad rahva poolt valitud parlamendisaadikuid ja ETV mätsib seda kõike koos reformierakonnaga kinni. Ja korruptsiooni suhtes ei jää Eestit aastakümneid kurnanud reformierakond ja keskerakond ahnetele araablastele alla.

Nii et eemaldage kõigepealt omaenda silmaaugust palk ja alles siis hakake head spordisündmust maha tegema.

Ja kui te nii põhimõttelised olete, siis miks üldse kannate üle neid mänge lausa mitmes ETV kanalis? Loobuge uhkelt ja põhimõtteliselt, protesti märgiks, sest mis on mingi rumal jalgpall ja selle MM võrreldes homode embleemi ja meie tõelise kahejalgse M.M.-iga? Pange jalgpallimatšide ajal vikerkaarevärvilised käepaelad ja püherdage ETV stuudios koos eide moodi itsitava Niinemetsaga. Ja vaadake, missugune reiting tuleb.

Seni aga kuni te ise seda „šovinistide pidu“ üle kannate, säästke oma häälepaelad spordisündmuste kommenteerimise jaoks. Igat head asja ei pea ikka täis tegema.

+ + + + + + +

Ja ETV jutu loogiliseks jätkuks huvitav uudis Sankt-Peterburgist: Täna, 22. novembril, kasutas linnakodanik Aleksandr oma riigiteenuste portaali kontot ja juhuslikult märkas, et tema haigusleht on tänase kuupäevaga lõpetatud.

Aleksandr imestas, sest ta oli ju täiesti terve ja käis tööl. Kuid tõeline šokk ootas teda alles ees: selgus, et teda tunnistas paranenuks günekoloog. Ja et mees väidetavalt viibis haiglas nr. 20 naiste statsionaaris viis päeva 18. novembrist 22. novembrini.

Jahmunud Aleksandr pöördus selgituste saamiseks sotsiaalkindlustuse fondi ja selle emaduse osakonna juht Aljona Mihhejeva vastas, et tegemist oli eksitusega ning haiglas viibis hoopis 39-aastane rase Svetlana.

Meie feministid ja sotsministeeriumi ametnikud oleksid kindlasti süüdistanud Aleksandrit meesšovinismis ja tänamatuses. Ta peaks ju olema uhke ja õnnelik, et teda peeti naiseks, raviti parimate günekoloogide poolt ja anti veel ka 5 töövaba päeva pealekauba.

Tänamatu misogüün niisugune.

Ivan Makarov