Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Peeter Espak: tulevik on kliimaaktivistist pansooline mittebinaarne polüamoorsne kväärjeesus, kes vihkab paremkonservatiive

-
28.11.2022
Black Lives Matteri mustast Jeesusest jääb vasakliberaalidele väheks, nüüd pannakse õnnetu Lunastaja ka sugu muutma.
© Scanpix

Ühiskonnateadlane Peeter Espak juhib tähelepanu sellele, kuidas vasakliberaalid on inimkonna Lunastajale Jeesus Kristusele külge pookinud kõik hälbed, mida nad välja mõelda ja esile tõsta on suutnud.

“Kui alles mõned aastad tagasi tõestasid vasakäärmuslikud teadlased seda, et Jeesus oli mustanahaline (või homoseksualist või ka bii), siis Cambridge’i ülikoolis on uuema teadussaavutusena avastatud, et Jeesus oli transseksuaal.

Kusjuures, kui inglise ülikoolidest hakkas tulema neegerjeesuse teooriaid koos homojeesuse hüpoteesiga, siis saigi arutletud kolleegidega, et millal liigutakse tähestikus edasi järgmiste tähtedeni. See on nüüd käes – jääme ootama, millal mõni briti ülikool teeb Jeesusest mittebinaarse kliimapagulase, kes lisaks kannatas kliimaärevushäirete käes.

Õnneks on teaduspõllu kündmisel veel parimad ajad ees, sest tähestikku on vahepeal tekkinud juurde niivõrd suurel määral tähti, et lõppu ei näigi tulevat. Kõik sadakond uusolendit ja -sugu ootavad kasutamist ja riigi poolt uurimiseks rahastamist! Maarja Magdaleenga suhtes heterojeesus ja pärast seda (must) homojeesus on minevik, transjeesus on olevik ja kliimaaktivistist pansooline mittebinaarne polüamoorne kväärjeesus, kes vihkab paremkonservatiive, on tulevik!”